HírekBlizzCon 2018 - november 2. és n...

BlizzCon 2018 - november 2. és november 3.

| 1099

BlizzCon 2018

Idén is megrendezésre kerül az év legnagyobb Blizzard eseménye, a BlizzCon, ahol a játékos közösség együtt tölthet el két feledhetetlen napot a Blizzard fejlesztőivel és kipróbálhatják a legújabb játékokat.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Csatlakozz a barátaidhoz, a családtagjaidhoz és készüljetek fel egy elképesztő utazásra Dél-Kaliforniába a BlizzCon 2018-ra, a Blizzard Entertainment epikus játék bemutatójára, világszínvonalú esport versenyeire és közösségi ünneplésére. A helyszín ismét az Anahaim Convention Center, az esemény pedig 2018 november 2-án pénteken és november 3-án szombaton kerül megrendezésre.

BlizzCon 2018 jegyek

A jegyeket két időpontban lehet majd megvásárolni a 12. BlizzConra:

  • Május 9, szerda 04:00
  • Május 12, szombat 19:00

A jegyeket idén is az Universe oldalán lehet majd megvásárolni, az áruk $199 lesz.

Idén is lesz lehetőség BlizzCon előtti (november 1 csütörtök este) vacsorát is tartalmazó jegy vásárlására, aki ilyen jegyet vásárol, az támogatni fogja a kaliforniai gyerekek kórházát, továbbá a vacsorán találkozhat a Blizzard legtöbb fejlesztőjével. Erre a speciális eseményre a jegyek csak nagyon korlátozott számban lesznek elérhetőek, május 16-én, szerdán hajnali 04:00-kor, $750-ért.

BlizzCon verseny dátumok

  • Heroes of the Storm Global Championship: Október 25–28, November 2–3
  • StarCraft II World Championship Series: Október 26–28, November 2–3
  • Worldof Warcraft Arena Global Championship: Október 29, November 2–3
  • Overwatch World Cup: November 2-3
  • Hearthstone Global Games: November 2–3

Október 25-étől október 29-éig tart a BlizzCon nyitó hétvége a Los Angeles Blizzard arénában.

Limitált számban lehet majd jegyeket vásárolni a Los Angeles Blizzard Arénába, ami Burbank-ben (Kalifornia) található - részletek a következő hónapokban várhatóak.

Virtuális jegy és Goody Bag - Hamarosan!

Ismét lehet majd virtuális jegyet, illetve Goody Baget is vásárolni, amivel HD minőségben nézhető lesz az összes esemény a BlizzConon. A virtuális jegyek árái és elérhetőségei egy későbbi időpontban lesznek bejelentve.

További információkért látogassatok el a BlizzCon oldalára, illetve az Universe jegyvásárlási oldalára, ahol megvásárolhatjátok majd a jegyeket.

Akik ellátogatnak a BlizzConra hotel, étterem, szórakozás (pl.: Disneyland) kedvezményekben is részesülnek. A kedvezményes ajánlatokról később lesznek információk!

Akár személyesen, akár online csatlakozol hozzánk, reméljük, hogy láthatunk majd téged!

Forrás: Battle.Net - Készüljetek a 2018-as BlizzCon-ra - november 2 és november 3

Vissza a főoldalra!

blizzcon2018 blizzcon

További híreink