HírekBlizzCon 2023 - november 3. és n...

BlizzCon 2023 - november 3. és november 4.

Borovi Bence | 2023.05.18 11:00
1292

BlizzCon 2023

Négy év kihagyás után idén végre visszatér a Blizzard legnagyobb eseménye, a közösség ünneplése, a legizgalmasabb pillanatok átélése - ez lesz a BlizzCon 2023!

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Négy éven át csak online találkozhattunk - kalandoztunk Azeroth tájain, csapatként összeálltunk az Overwatch-ban, bejártuk a Sanctuary-t, felmelegedtünk a Kocsmában -, de most elérkezett az idő, hogy végre ismét személyesen is találkozhassunk. Boldogan jelentjük be, hogy a BlizzCon idén vissza fog térni az Anaheim Convention Center-ben november 3-án és 4-én!

Játékosaink adják a BlizzCon szívét, ők teszik nagyszerűvé, a BlizzCon egy olyan hely, ahol mindannyiunkat a játékok iránti szenvedélyünk köt össze. Akár azért jössz, hogy azokkal a barátaiddal találkozhass, akiket amúgy csak online látsz, vagy azért, hogy szeretett játékaink epikus pillanatait ünnepeld meg, vagy csak kiváncsi vagy, hogy mi vár ránk a Blizzard univerzumaiban, a BlizzCon Neked készül. A közösség az, ami ezt az esemény oly különlegessé teszi és alig várjuk, hogy találkozhassunk veletek újra.

Részletes információkat a műsorról (beleértve a cosplay-t és egyéb versenyeket is), illetve jegyekkel kapcsolatos információkat is a jövő hónapban fogunk közölni.

Azok, akik már most lefoglalnák a szállásukat, már elérhető az anaheim-i hotelekkel kapcsolatos oldalunk. Akár személyesen, vagy online veszel részt, alig várjuk már, hogy megmutathassuk min dolgoztunk és együtt ünnepelhessünk. Mi is számoljuk a napokat, nemcsak Ti!

Ha nem akartok lemaradni legfrissebb BlizzCon-os híreinkről, akkor kövessétek a Blizzard-ot a Twitteren.

Forrás: World of Warcraft

blizzcon2023 blizzcon

További híreink