HírekBlizzcon2014 játék, PlayIT és eg...

Blizzcon2014 játék, PlayIT és egyéb honlappal kapcsolatos információk

Borovi Bence | 2014.11.28 21:00
2123

hearthstone magyarország játék és blizzcon, playIT

A hétvégén itt a PlayIT, melyen az oldal csapata kint lesz. Az E-sport színpadnál találtok majd meg minket. A tovább után olvashattok majd ennek menetéről, illteve a honlappal kapcsolatos információkról.

 

Blizzcon2014 játék:

Korábbi cikkünkben már említettük, hogy a játék összpontszámai hogyan tevődtek össze és ezáltal meg is született a toplista (blizzcon-2014-jatek). De a nyereményekről még nem esett szó. Nehéz ügyünk volt ez ügyben, hiszen mint az oldalon is többször jeleztük a hearthstonehungary csapata kint volt az USA-ban, így az itthoni szervezés az időeltolódás miatt elég nehézkes volt. 

A nyertesek egy hearthstonehungary-s ajándékcsomagot fognak kapni, melyben többek között lesz booster pack, illetve néhány meglepetés ajándék a BlizzCon-ról. Igyekszünk a súlyozást figyelembe venni a helyezettek között. A nyerteseket értesítettük.

PlayIT:

A hétvégén kerül megrendezésre a PlayIT rendezvény, melyen a Hearthstonehungary csapata képviselteti magát. Mivel a Hearthstone az e-sportok közé tertozik, így minket is annál a színpadnál fogtok megtalálni. Fix programuk nincs, hiszen a színpad programjától függünk, de ettől függetlenül a tervezet megvan.

  • A regisztrálók számára készültünk egy kis játékkal. Regisztráció után kaptok egy kódot, mellyel a weboldalunkon lehetőségetek lesz nyerni. A beváltófelület azonnal elérhető lesz a játékok menüpontban, mihelyt megérkeztek a nyeremények hozzánk. Mindenki csak egyszer regisztrálhat!!!
  • Kisebb versenyek a nagy ESL verseny mellett, melyen a pro játékosok és a kezdők is könnyen szerencsét próbálhatnak.
  • Ha éppen lesz szabad eszköz egymás ellen duelezhettek, hogy tesztelhessétek tudásotokat. Vagy csak, hogy tesztelhessetek egy random paklit valakivel.
  • A PlayIT-n debütál majd új kvízünk, melyből kiderül melyik hős lennél.
  • A PlayIT-n egy-két új cikk is elérhető lesz, melyek az oldalon csak a jövő hét folyamán válnak elérhetővé.
  • Különböző Hearthstone puzzle-k segítségével tesztelhetitek az elméteket, hogy sikerül-e kilogikázni a nyerő taktikát az adott állás alapján.
  • Illetve várhatóak még lore (WarCraft történet) kérdések is, melyekért egyedi Hearthstone Hungary-s hős kártyákat nyerhettek.
  • A vasárnap folyamán egy a Hearthstone fejlesztői által aláírt Goblins vs Gnomes plakátot nyerhet egyik látogatónk a helyszínen.

Néhány ötlet Mindigez olvasonktól származik, melyet ezúton is köszönünk neki.

Tervek, újítások:

Rég történt már frissítés a Hearthstonehungary és Hearthcup rendszer terén, de sajnos a ti észrevételeitek és saját tapasztalataink alapján is találtunk pár hibát. Ezeket szeretnénk a jövőben minél hamarabb javítani illetve a Hearthcup rendszerét teljesen fel szeretnénk újítani.

Hearthcup: Bár a rendszer maga jól működik, de nagyon érzékeny a felhasználó okozta hibákra. Csak egy példát felhozva ami miatt alapjáraton megakad: több oldalon megnyitjátok a Grid-et, és mindegyik böngészőben elmentitek a pontokat. A rendszer nem tudja így összepárosítani a két eredményt és ezáltal az az ág ott áll, ameddig mi ki nem javítjuk a hibát. Ezen kívül szeretnénk bevezetni a screenshot mentése opciót is, hiszen sokszor sorsdöntő lehet egy vita eldöntésében. Sajnos erre volt már precedens a versenyek során. A történet maga annyi, hogy mind a két fél álíltotta, hogy ő nyert. A nagyobb baj ebben, hogy miután megkaptuk a screenshotot az egyik féltől, a másik még akkor is állította, hogy hazudunk. Ha sikerül a rendszert jól megírni ezek automatikusan kiküszöbölhetőek lesznek. Végül de nem útolsó sorban a "Hall of Fame" menüpontot szeretnénk optimalizálni, hogy gyorsabb legyen.

Újítás: Nemrégiben egyik lelkes olvasónk felkeresett minket egy nagyon klassz ötlettel. Ha minden jól megy hamarosan elkészül a Hearthstone Hungary applikációja. Ennek funkciójairól és működésről hamarosan írunk nektek. Reméljük számotokra is olyan hasznos lesz a kezdeményezés, mint amennnyire mi látjuk benne a jövőt.

Sajnos ezt a hírt egy szomorú gondolatmenetel kell zárnunk. 

Gondolom tapasztaltátok ti is, hogy néha teljesen elérhetetlen a Hearthstone Hungary vagy a Hearthcup. Ez nem a megnövekedett látogatói létszámnak, nem is a szervernek köszönhető. Szomorúan állunk mi is a dolog elött, de néhány rosszakarónk támadásokat intéz az oldal ellen. Ugyan a szerver védekezik mindez ellen, de sajnos ez időben elérhetetlen az oldal. Mi reménykedünk, hogy ez a folyamat abbamarad, ha nem akkor komolyabban el kell kezdenünk foglalkozni az üggyel.

 

hshu blizzcon playit

További híreink