HírekByron "Reckful" Bernstein 31 éve...

Byron "Reckful" Bernstein 31 évesen öngyilkos lett

Borovi Bence | 2020.07.03 10:00
2887

Reckful

A World of Warcraft egyik legjobb játékosa volt, de kipróbálta a Hearthstone-t is, továbbá valószínűleg a legnézettebb, és legismertebb streamer a világon.

Még 2009-ben elsőként érte el a 3000-es aréna ratinget a World of Warcraft-ban, és több versenyen is első helyen végzett:

2013-ban a Hearthstone-t is az elsők között próbálta ki. Leghíresebb pillanata a 2013-as BlizzConról származik, ahol nem vette észre a "leathalt" Kripparian ellen:

Azt követően több játékot is streamelt, sőt még játékfejlesztésben is részt vett. A Twitch-en majdnem 1 millió követővel rendelkezik.

Úgy tudni, hogy már évek óta depresszióval küzdött, néhány órával halála előtt már sejteni lehetett, hogy nagy baj van, hiszen megkérte volt barátnőjének a kezét, akivel egyébként már fél éve nem is találkozott. Utolsó Twitter üzenete pedig a következő volt:

Áhh, sajnálok mindenkit, akinek az én őrültségemmel kell foglalkoznia.

Csakhogy tudjátok, az ilyen helyzetekben az őrült ember nincs tetteinek tudatában.

A World of Warcraft-ban azonnal megemlékeztek róla:

Reckful World of Warcraft

Néhány nappal ezelőtt egy híres YouTuber, Iceycat25 is öngyilkos lett.

Ha bárki úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja az ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot, illetve keresse fel az alábbi oldalt. Aki valaki másért aggódik, az pedig erre az oldalra látogasson el.

Vissza a főoldalra!

reckful stream

További híreink