HírekCelestalon átjött a Hearthstone ...

Celestalon átjött a Hearthstone csapatba

Borovi Bence | 2017.12.09 11:00
3511

Celestalon

Chadd "Celestalon" Nervig a World of Warcraft Class és Game Design-ján dolgozott egészen 2017. december 8-áig.

Ő volt az egyik, aki a Warlords of Draenor és a Legion idején a Game Design-on, illetve a kasztok kiegyensúlyozásán dolgozott.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Kasztok, rendszerek, táblázatok, időnként bizonytalan küldetések... Ezek voltak a legfontosabb dolgok az életemben már néhány éve. Nem tudom elégszer megköszönni a WoW-os közösségnek a szenvedélyeteket, a barátságotokat, az izgalmaitokat és azt, hogy valami olyat csinálhattam, amit imádok.

Megtiszteltetés volt számomra, de eljött az ideje, hogy Azeroth világában új kalandokat és kihívásokat keressek... a kártyákban! Hearthstone rajongók, hamarosan találkozunk!

Celestalon

Forrás: Twitter: Celestalon

Sokak szerint ő volt az egyik (Holinka és Fargo mellett), aki tönkretette a Warlords of Draenor-t.

Fargo még 2016 novemberében csatlakozott a Hearthstone csapatba, Holinka 2017 júniusában egy másik Blizzard csapatba került (nem tudni melyikbe), Celestalon pedig hétfőtől (december 11.) dolgozik a Hearthstone csapatban.

Az mmo-championon természetesen hatalmas az öröm ("Celebration time!", "Yes, yes, ****ing yes holy s*** and christmas is still two weeks away", "Hearthstone is quickly becoming the graveyard to shift out of touch devs to isn't it?", "Bad wow devs go to Hearthstone, but all the great ones go to overwatch.", stb.), ahogy Holinka és Fargo esetében is az volt.

Mi azért üdvözöljük Celestalont is! Reméljük, hogy a Hearthstone az a játék, amire mindig is vágyott és nagyszerű ötletei lesznek.

Vissza a főoldalra!

celestalon wow

További híreink