HírekCsata Alterac Valley-ért részlet...

Csata Alterac Valley-ért részletes statisztikákkal: A játékosok 57%-a választotta a Szövetséget, a Honor 55%-a lett az övék

Borovi Bence | 2022.01.14 22:00
662

Battle for Alterac Valley

A Blizzard megosztotta a részletes statisztikákat a január 11-én véget ért Horda vs. Szövetség összecsapásról.

  • A Szövetséget 57% választott, míg a Hordát 43%.
  • Összesen 8,6 milliárd Honor gyűlt össze.
  • A Szövetség 4,7 milliárdot (55%), a 3,9 milliárdot gyűjtött össze (45%).
  • A játékosok 9,9%-a teljesítette a teljes Honor eseményt. Ne aggódj, még van időd a kiegészítő végéig.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Már a kezdetektől fogva előnyre tett szert a Szövetség. Még az Alterac Valley megjelenése előtt már 57% állt az Alliance oldalára, így már 76 millió Honor pont előnyben voltak a kiegészítő megjelenésekor.

Frakciók csatája

A Horda igazán keményen küzdött! Az esemény kezdetén a Hordás játékosok általában 7-8%-kal több meccset játszottak, mint a Szövetség tagjai, és egy (nagyon) kicsivel magasabb győzelmi aránnyal is rendelkeztek, és már azért is több Honorhoz jutottak, mert többször futottak az ellenséges frakcióba, hiszen ők többen voltak.

Alterac Valley megjelenése utáni eredmények

A kiegészítő első napján mindkét oldal tábora lényegesen megnőtt, de a Szövetség kissé gyorsabb ütemben növekedett, így már a teljes játékosbázis 58%-a a kék frakció oldalán állt, és már több, mint 100 millió Honor pontnyi előnyre tettek szert.

Általánosságban elmondható, hogy az esemény során mind a négy régióban több volt a Szövetséges játékos, mint a Hordás, így átlagosan 20-25%-kal több Honort gyűjtöttek. Az amerikai régióban volt a legtöbb játékos az Alliance oldalán, míg az APAC (Ázsia és Óceánia) régióban állt a Horda a legközelebb a Szövetséghez, de még ott is hátrányban voltak. A kínai régióban volt a legtöbb játékos és ott gyűjtötte mindkét frakció a legtöbb Honor pontot, ezt követte az európai, az amerikai majd az APAC régió.

Az esemény során a Horda elvesztette előnyét az egy főre jutó lejátszott meccsek számában is, de továbbra is több Honort gyűjtöttek meccsenként. Tehát egy átlagos Hordás játékos kissé több Honort gyűjtött össze, mint egy átlagos Szövetséges játékos (mivel kevesebben voltak, ezért többször találkoztak az ellenséges frakcióval, így érthető, hogy miért szereztek több Honort - a szerk.). Azonban a Szövetség több játékossal és több egy főre jutó meccsel megállíthatatlanná vált. Az esemény végére a Szövetség 4,7 milliárd Honort gyűjtött szemben a Horda 3,9 milliárdjával. Ez összesen 8,6 milliárd Honort jelent!

Honor pontok

Az esemény során a világon a játékosok 9,9%-a teljesítette a teljes Honor eseményt. A Hordánál egy kissé több játékos végzett a Honor eseménnyel, kivéve az európai régióban. Továbbá az európai régió volt az a régió is, ahol a legkevesebben teljesítették a teljes Honor eseményt (7,7%), míg a legtöbben Kínában jutottak el a legvégére (11%), ezt követi az APAC (10,2%), majd az amerikai régió (9,3%).

Ne feledjétek a Honor eseményt az Alterac Valley kiegészítő végéig teljesíthetitek, tehát még bőven van időtök. Amennyiben teljesítitek, kaptok egy Golden változatot az ellenséges frakció vezetőjéből.

GRATULÁLUNK A SZÖVETSÉGNEK!

Mindenki kap egy Diamond Vanndar Stormpike-ot!

Forrás: PlayHearthstone

Vissza a főoldalra!

játék

További híreink