HírekDalaranba megyük 2019 első Heart...

Dalaranba megyük 2019 első Hearthstone kiegészítőjében?

| 2369

Sárkány Éve Hearthstone

Áprilisban érkezik a 2019-es év első kiegészítője, amivel kezdetét veszi a Sárkány éve! Azt már tudjuk, hogy változik az aréna, és kaland mód is érkezik, de vajon miről fog szólni az első kiegészítő?

Minden új Hearthstone év bejelentésekor a Blizzard megoszt egy képet, amin láthatjuk a kiegészítőket, illetve a kiegészítők várható témáit, de mint itt is láthatjátok ezek nem árulnak el túl sokat, vagy mégis?

2019 Hearthstone expansions

Természetesen a Hearthstone közösség rögtön találgatásokba kezdett.

Első kiegészítő

Lila szín, kis lila kövekkel, egyértelmű utalásnak tűnik az "arcane magic"-re (misztikus varázslatok), amiből Dalaran és a Kirin Tor mágusai következnek.

Mindenkinek, aki ismeri a Kirin Tort, eszébe jut a lila szín, de az arcane varázslatok többsége is lila színű.

Kirin Tor

A Kirin Tor zászlaja

A Kirin Tor mágusainak - bár igazából a legtöbb mágusnak - az otthona a gyönyörű, misztikus lebegő város, Dalaran, ami a mágiából adódóan szintén kiemelten sok lilával rendelkezik. Nézzétek csak meg az összes épület tetején ott lebegnek a lila ékkövek. Még a legfőbb épületüket is úgy nevezték el, hogy "Violet Citadel", vagyis a Lila (Ibolya) Fellegvár.

Dalaran

Egy további lehetséges elképzelés egy Argus/Draenei központú kiegészítő. Egyesek úgy gondolják, hogy a Draenei páncélra utalnak a jelek. A Draenei faj otthona volt régen az Argus bolygó.

Ami még hihetőbbé teszi ezt az elképzelést, az a rúna! Ha ismét megnézitek az első kiegészítőre való utalást, akkor felfedezhetitek, hogy a lila gömb alatt egy rúna is szerepel. Az alábbi képen látható Draenei pedig rúnák között áll. Természetesen rúnák a mágiához is szorosan kapcsolódnak, de ez az elképzelés sem tűnik lehetetlennek.

Yrel

Második kiegészítő

Ez már messze nem annyira egyértelmű, mint az első kiegészítő. Én Algalont látom a képben, akivel Ulduarban találkozhattunk.

Algalon, a megfigyelő a titánok hírnöke és azért érkezett, hogy elpusztítsa Azeroth-ot, mert számításai alapján a bolygó megromlott, de bátor hősök megmutatták, hogy ez nem így van. Sajnos ezzel az elképzelésemmel az kissé problémás, hogy Yogg-Saron - aki Ulduarban volt bebörtönözve - már szerepelt a játékban, továbbá több karaktert is megismerhettünk már Ulduarból (például Flame Leviathan-t, vagy Mimiron's Head-et), ez természetesen nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy Ulduarba visszatérjünk!

Algalon

DE! Már megint a rúnák! Ilyen rúnákat Pandárián láttunk már, ott pedig Mogu'shan Vaults-ban futhattunk titán építészetbe, illetve találkozhattunk Elegonnal. Tehát nem zárható ki egy titános, pandás kiegészítő sem.

Elegon

Pandák pedig úgy tűnik, hogy lesznek 2019-ben a Hearthstone-ban, hiszen a kaland módot bemtuató képen a Warriornál egy Pandaren harcos látható. Ha pedig már pandák, akkor "Volt egyszer egy Halfhill hátlap...".

A Rogue-nál úgy látom, hogy egy Vulpera fedezhető fel, akik igazából egyáltalán nem kapcsolódnak sem a pandákhoz, sem a titánokhoz, hiszen még csak tavaly kerültek be a World of Warcraft-ba is, de egy kiegészítőben természetesen mindenféle fajok előfordulhatnak, illetve a Hearthstone esetén több témát is összekeverhet a Blizzard, mint például a Mean Streets of Gadgetzan esetében tették.

Kaland mód 2019 Hearthstone

Harmadik kiegészítő

Sárga szín, agyar, füst... Az Iron Horde érkezhet! A sárga színből egyébként a Bronz sárkányfajra is gondolhatunk, és micsoda véletlen, hogy ez a kettő (bronz sárkányfaj + ork agyar) össze is illik!

Egy hírhedt ork, Garrosh Hellscream tárgyalásán egy bronz sárkány, Kairozdormu az ork oldalára állt, és portálokat nyitott alternatív idősíkokba - a bronz sárkányok az időt tudják manipulálni, de erre Nozdormu 15 másodperces köreiből is rá lehet jönni -, így Garrosh meg tudott lépni.

Tehát elképzelhető egy ilyen kiegészítő, és azt se felejtsük el, hogy 2019 a Sárkányok Éve.

Akárhogyan is lesz, igazából a Hearthstone-ban nem sokat számít, hogy mi egy kiegészítő témája - az a Warcraft-ban sokkal fontosabb -, az a lényeg, hogy élvezetes és szórakoztató legyen! Ennek ellenére én mindig imádom, ha izgalmas ötleteket, eseményeket visznek át a Warcraft világából!

Írjátok meg ti is, hogy mire gondoltok, vagy mit szeretnétek látni a 2019-es év kiegészítőitől!

Vissza a főoldalra!

kiegészítő spekuláció

További híreink