HírekDelve into Deepholm információk

Delve into Deepholm információk

Borovi Bence | 2024.01.11 20:00 | Módosítva: 2024.01.19 08:30
2240

Delve into Deepholm miniszett

Ez a Showdown in the Badlands kiegészítő miniszettjének, vagyis a Delve into Deepholmnak az összefoglaló cikke. A kiegészítő 38 új lappal bővül.

 

Ezt a cikket a Wiki > Szettek > Badlands menüpontban is megtaláljátok!

Új miniszett: Delve into Deepholm (38 új lap, Excavation, dual-kaszt lapok)

Összefoglaló

 • A miniszett január 18-án 19:00-kor jelent meg!
 • Ez a 38 új lap a Showdown in the Badlands kiegészítőhöz adódik hozzá, vagyis a miniszett lapjai megszerezhetőek Delve into Deepholm kártyacsomagok kinyitásával, illetve a lapok kraftolásával is.
 • 38 új lap: 4 Legendary, 1 Epic, 17 Rare és 16 Common!
 • Dual-kaszt lapok érkeznek, és három új kiásható kincs is (egy Common, egy Rare és egy Epic) + 2 Legendary kincs (1 Shaman és 1 Paladin).
 • A miniszett összes lapja megvásárolható 2000 Goldért, illetve valós pénzért is! Egy teljes Golden szett is megvásárolható 69,99 dollárért, vagy 10 000 Goldért (ez a változat egy Deepminer Brann Diamond Legendary-t is tartalmaz)!
 • Ha már előre lekraftoltál egy új (Delve into Deepholm) Legendary-t (vagy kinyitottál Showdown in the Badlands kártyacsomagból), majd utána megvásárolod 2000 Goldért, akkor ugyanúgy megkapod az összes lapot!
 • Ha megvásároltad a Delve into Deepholmot, akkor is be lehet törni a lapjait.

Bemutatási időszakok:

 • Január 11. 19:00 (Legendary), 19:30 (Semleges), 20:00 (Demon HunterRogue dual-kaszt), 20:30 (Rogue + Priest dual-kaszt)
 • Január 12. 19:00 (Priest + Druid dual-kaszt), 19:30 (Druid + Warlock dual-kaszt), 20:00 (Warlock + Mage dual-kaszt)
 • Január 15. 19:00 (Mage + Hunter dual-kaszt), 19:30 (Hunter + Death Knight dual-kaszt), 20:00 (Death Knight + Paladin dual-kaszt)
 • Január 16. 19:00 (Paladin + Shaman és Shaman + Warrior dual-kaszt)
 • Minden bemutatásnál 3 új lapra számíthatunk.

Kártyák (38/38):

Az összes kártya bekerült az adatbázisunkba és már készíthettek velük paklikat is! Kattints ide és készíts egy új paklit, vagy importálj a Hearthstone-ból, esetleg más weboldalról!

A kártyák magyar leírása a képek alatt található. A kártyák magas felbontású képekkel rendelkeznek!

 • Dual-kaszt (22/22)
 • Death Knight (1/1)
 • Demon Hunter (1/1)
 • Druid (1/1)
 • Hunter (1/1)
 • Mage (1/1)
 • Paladin (1/1)
 • Priest (1/1)
 • Rogue (1/1)
 • Shaman (1/1)
 • Warlock (1/1)
 • Warrior (1/1)
 • Semleges (5/5)
 • Excavate (5/5)

Burning Heart Shadestone Skulker Soulfreeze Mining Casualties Needlerock Totem Quick Pick Hidden Gem Elemental Companion Mismathced Fossils Pendant of Earth Prosthetic Hand Shroomscavate Sir Finley, the Intrepid Trogg Gemtosser Aftershocks Crimson Expanse Gloomstone Guardian Mantle Shaper Shadow Word: Steal Shattered Reflections Chaos Creation Obsidian Revenant

Burning Heart: 1 Mana, Common, Warrior/Demon Hunter Fire, Spell. 2-t sebez egy lénynek. Ha az túléli, akkor +3 Támadást ad erre a körre a hősödnek.

Shadestone Skulker: 1 Mana, 1/1, Rare, Demon Hunter/Rogue, Elemental. Rush. Battlecry: Elveszi a fegyveredet és megkapja annak az értékeit. Deathrattle: Visszaadja.

Soulfreeze: 1 Mana, Rare, Warlock/Mage, Frost, Spell. Lefagyaszt egy lényt és a mellette lévőket. Annyit sebez a hősödnek, amennyien le vannak fagyasztva.

Mining Casualties: 2 Mana, Common, Death Knight/Paladin, Spell. Megidéz két 1/1-es Silver Hand Recruit-ot a következővel: "Deathrattle: Megidéz egy 1/1-es Frail Ghoul-t".

 • Frail Ghoul: 1 Mana, 1/1, Undead. Charge. A köröd végén ez a lény meghal.

Frail Ghoul

Needlerock Totem: 2 Mana, 0/2, Common, Shaman/Warrior, Totem. A köröd végén kapsz 2 Armort és húzol egy lapot.

Quick Pick: 2 Mana, 1/2, Common, Demon Hunter/Rogue. Miután a hősöd támad, húzol egy lapot.

Hidden Gem: 2 Mana, 2/2, Common, Rogue/Priest, Elemental, Spell. Stealth. A köröd végén 2-t gyógyít az összes karakterednek.

Elemental Companion: 3 Mana, Rare, Mage/Hunter, Spell. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Elemental Companion-t.

 • Hiffar: 3 Mana, 4/2, Mage/Hunter, Elemental. A spelljeid 1-gyel kevesebbe kerülnek.
 • Luekk: 3 Mana, 2/4, Mage/Hunter, Elemental. Spell Damage +2.
 • Me'sho: 3 Mana, 4/4, Mage/Hunter, Elemental. Nem célozható spellekkel és Hero Powerekkel.

Hiffar Luekk Mesho

Mismatched Fossils: 3 Mana, Rare, Hunter/Death Knight, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Beast-et és egy Undead-et. Megcseréli az értékeiket.

Pendant of Earth: 3 Mana, Common, Priest/Druid, Nature, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy lényt a paklidból. Annyi Armort kapsz, amennyibe kerül a felfedezett lény.

Prosthetic Hand: 3 Mana, 3/1, Rare, Death Knight/Paladin, Mech. Magnetic. Reborn. Magnetizálhat Mech-eket és Undead-eket.

Shroomscavate: 3 Mana, Common, Paladin/Shaman, Spell. Egy lénynek Windfury-t és Divine Shield-et ad. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Sir Finley, the Intrepid: 3 Mana, 2/3, Legendary, Paladin/Shaman, Murloc. Battlecry: Ha kiástál kétszer (Excavate mechanizmus), akkor átalakítja az összes ellenséges lényt 1/1-es Murloc-okká.

Trogg Gemtosser: 3 Mana, 3/2, Common, Druid/WarlockFinale: 1-et sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek annyiszor, ahány Manakristállyal rendelkezel.

Aftershocks: 4 Mana, Rare, Shaman/Warrior, Nature, Spell. 1-et sebez az összes lénynek, háromszor. 2-vel kevesebbe kerül, ha elhasználtál egy spellt az előző körben.

Crimson Expanse: 4 Mana, 2 Armor, Common, Warrior/Demon Hunter, Helyszín. Válassz ki egy sérült lényt. Megidéz egy másolatot belőle, ami elalszik egy körre.

Gloomstone Guardian: 4 Mana, 6/8, Rare, Druid/Warlock, Elemental. Taunt. Válassz egyet -  Eldobsz 2 kártyát; vagy Elpusztítod az egyik Manakristályodat. Forge: Ne csináld EGYIKET SEM!

 • Gloomstone Guardian: 4 Mana, 6/8, Rare, Druid/Warlock, Elemental. Forged. Taunt.

Gloomstone Guardian Forged

Mantle Shaper: 5 Mana, 5/5, Common, Mage/Hunter, Elemental/Naga. 1-gyel kevesebbe kerül annyiszor, ahány spellt használtál el, amíg ez a kezedben volt.

Shadow Word: Steal: 5 Mana, Rare, Rogue/Priest, Shadow, Spell. Visszateszel egy ellenséges lényt a KEZEDBE.

Shattered Reflections: 5 Mana, Rare, Priest/Druid, Spell. Válassz ki egy lényt. Kapsz belőle egy másolatot a kezedbe, a paklidba és a harctérre.

Chaos Creation: 6 Mana, Common, Warlock/Mage, Fel, Spell. 6-ot sebez. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott 6 Manás lényt. Elpusztítja a paklid legalján lévő 6 lapot.

Obsidian Revenant: 6 Mana, 4/6, Common, Hunter/Death Knight, Elemental. Taunt. Deathrattle: Megidéz két véletlenszerűen kiválasztott Deathrattle-ös lényt, melyek 3-ba, vagy annál kevesebbe kerülnek.

Quartzite Crusher

Quartzite Crusher: 4 Mana, 3/3, Common, Blood, Frost. Lifesteal.  Az a karakter megfagy, amelyet a hősöd megsebzett.

Fel Fissure

Fel Fissure: 4 Mana, Rare, Fel, Spell. 2-t sebez az összes lénynek. A következő köröd elején még 2-t sebez az összes lénynek.

Crystal Cluster

Crystal Cluster: 6 Mana, Common, Spell. Kapsz három üres Manakristályt. Amik már nem férnek el, azok helyett megidéz egy 3/7-es Elementalt Taunt-tal.

 • Crystal Crusher: 5 Mana, 3/7, Elemental. Taunt.

Crystal Crusher

Shimmer Shot

Shimmer Shot: 1 Mana, Common, Arcane, Spell. 1-et sebez. Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott lényt, ami ugyanannyiba kerül.

Summoning Ward

Summoning Ward: 3 Mana, Rare, Spell. Secret: Amikor a köröd elkezdődik, megidéz egy másolatot a legmagasabb Manaköltségű lényedből.

Fossilized Kaleidosaur

Fossilized Kaleidosaur: 4 Mana, 3/4, Rare, Undead/Beast. Battlecry: Kapsz két véletlenszerűen kiválasztott bónusz effektet. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Glowstone Gyreworm

Glowstone Gyreworm: 4 Mana, 4/4, Rare, Elemental. Lifesteal. Quickdraw: 5-öt sebez. Forge: A Quickdraw-t Battlecry-á alakítja.

 • Glowstone Gyreworm: 4 Mana, 4/4, Rare, Elemental. Forged. Lifesteal. Battlecry: 5-öt sebez.

Glowstone Gyreworm Forged

Fools Gold

Fool's Gold: 1 Mana, Rare, Spell. Kapsz egy véletlenszerűen kiválasztott Golden Pirate-et és Elementalt más kasztoktól.

Digging Straight Down

Digging Straight Down: 4 Mana, Common, Nature, Spell. 8-at sebez egy lénynek. Kiásol (Excavate mechanizmus) egy kincset.

Elementium Geode

Elementium Geode: 2 Mana, 2/1, Rare, Warlock, Elemental. Battlecry és Deathrattle: Húzol egy lapot. 2-t sebzel a hősödnek.

Deepminer Brann

Deepminer Brann: 6 Mana, 2/4, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor a Battlecry-aid kétszer aktiválódnak a meccs hátralévő részében.

Shale Spider Iridescent Gyreworm Stone Drake Maruut Stonebinder Therazane

Shale Spider: 2 Mana, 3/2, Common, Elemental. Battlecry: Ha kijátszottál egy Elementalt az előző körben, akkor húzol egy lapot.

Iridescent Gyreworm: 3 Mana, 4/3, Epic, Elemental. Deathrattle: Minden egyes lényednek egy véletlenszerűen kiválasztott bónusz effektet ad.

Stone Drake: 6 Mana, 2/8, Common, Elemental/Dragon. Divine Shield. Taunt. Lifesteal. Nem célozható spellekkel és Hero Powerekkel.

Maruut Stonebinder: 7 Mana, 5/6, Legendary. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor felfedezel (Discover mechanizmus) egy Elementalt, hogy megidézze. A többit a kezedhez adja.

Therazane: 7 Mana, 7/5, Legendary, Elemental. Taunt. Deathrattle: A kezedben és a paklidban is megduplázza az értékeit az összes Elementalnak.

Heartblossom Deepholm Geode World Pillar Fragment The Azerite Murloc The Azerite Dragon

Heartblossom: 1 Mana, Common. Az egyik lényednek +2/+2-t ad. 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek.

Deepholm Geode: 2 Mana, 1/2, Rare, Elemental. A köröd végén 2-t sebez az összes ellenségnek.

World Pillar Fragment: 3 Mana, Epic. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Elementált, hogy megidézze. A többit a kezedhez adja.

The Azerite Murloc: 4 Mana, 5/5, Legendary, Shaman, Elemental/Murloc. Battlecry: Átalakítja az ÖSSZES többi lényedet olyanokká, amelyek 3-mal többe kerülnek (megtartják az eredeti Manaköltségüket).

The Azerite Dragon: 4 Mana, 5/5, Legendary, Paladin, Elemental/Dragon. Battlecry: Az összes többi lényed a kezedben, a paklidban és a harctéren +3/+3-at kap.

badlands miniszett

További híreink