HírekDemon Hunter nerfek érkeztek

Demon Hunter nerfek érkeztek

Borovi Bence | 2020.04.09 07:00
3583

Imprisoned Antaen

Alig több, mint egy napja érhető el az új Demon Hunter kaszt a játékban, és már nerfelve is lett, de a kaszt annyira borzasztóan erős, hogy hamarosan még több nerf fog érkezni.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A következő hetekben állandó megfigyelés alatt fogjuk tartani a Demon Hunter erőszintjét. A célunk az, hogy változtassunk, amikor szükséges annak érdekében, hogy a Demon Hunter arra a szintre kerüljön, ahol szerintünk lennie kellene. A mai napon a következő Demon Hunter változások érkeztek egy szerver oldali frissítésben (vagyis semmit nem kell letöltenetek hozzá):

Ezeket a változtatásokat már ma ki akartuk adni, viszont az új értékeket ezeken a kártyákon csak a meccsek során fogjátok látni - pirossal, és zölddel jelölve -, a gyűjteményetekben nem. Ahhoz, hogy a változásokat a gyűjteményetekben is lássátok, illetve eltűnjön a meccsek során a piros, és zöld jelzés, egy kliens oldali patch-re van szükség (le kell tölteni), ami egy napon belül meg is fog történni.

Amíg egy későbbi patch során teljesen rendbe nem szedjük a Demon Hunter kasztot, addig a következő kártyáknak lecsökkentettük a felajánlási arányát az Arénában (vagyis mostantól kisebb eséllyel fogja a következő lapokat felajánlani az aréna):

A Skull of Gul'dan-t, és az Imprisoned Antaen-t teljes áron be lehet törni két héten át, az Eye Beam-nek pedig a csak Golden változtatát lehet teljes áron betörni (hiszen az Initiate szett lapjainak sima változatai nem betörhetőek).

Forrás: Hivatalos Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

dh kártya nerf

További híreink