HírekDr. Boom buffot kap

Dr. Boom buffot kap

Borovi Bence | 2015.04.01 15:00
3915

új dr. boom

Figyelem: Utólag kiderült, hogy ez egy április 1-ei tréfa!!! :)

A Blackrock Mountain élesedésével egyidőben Dr. Boom is módosulni fog egy picit, ahogy a fenti képen is látható. Részletek a tovább után.

Úgy tűnik, hogy Dr. Boom kap egy kis buff-ot, persze ez nézőpont kérdése, viszont az biztos, hogy a Big Game Hunter már nem tudja becélozni, hiszen az új értéke 6/8 lesz.

Mindannyian tudjuk, hogy Dr. Boom a leggyengébb legendary, de valószínűleg még ezzel a változtatással sem lesz eléggé erős, de szerencsére a fájlok között találtunk egy másik Dr. Boom-ot is, amiben Dr. Boom ugyan 7/7-es maradna, de a Blizzard ez esetben nemcsak a Big Game Hunter-ek, hanem más lapok ellen is védekezne, továbbá a (Boom Bot)-ok is kissé hatékonyabbak lennének.

boom bot dr boom kártya boom bot

Tehát ennek köszönhetően Dr. Boom sebezhetetlen lenne és egy spell sem hatna rá. Azonban én úgy gondolom a Mech Mage-ek ellen továbbra is nehéz lesz nyerni, hiszen valahogyan ki kell bírni a 7. körig, ezért jó lenne, ha a Blizzard még gondolkodna ezen és lecsökkentenék Dr. Boom manaköltségét 5-re és esetleg az immunitás mellé Taunt-ot is kaphatna.

Így végre használhatóak lesznek a Boom Bot-ok is - ugyan még így se nevezném túlzottan hatékonynak őket, hiszen egy Lorewalker Cho ellen mit sem érnek - , de legalább már végre jobbak lesznek, mint egy War Golem és két Wisp!

wisp hearthstone kártya war golem hearthstone kártya wisp hearthstone kártya

Tavaly szintén ugyanezen a napon sok, érdekes Hearthstone kártyát mutattunk be, melyek sajnos azóta sem kerültek be a játékba, várhatóan majd egy későbbi kiegészítővel érkeznek, azonban javaslom, hogy nézzétek meg őket ide kattintva!

Vissza a főoldalra!

aprilis1

További híreink