HírekDust kompenzáció bizonyos Classi...

Dust kompenzáció bizonyos Classic kártyákért

Borovi Bence | 2021.03.31 22:45 | Módosítva: 2021.04.01 08:55
1989

Brightwing

Egy hiba miatt a 20-as frissítés után is ki lehetett nyitni a Classic kártyacsomagokból olyan lapokat, amelyek már nem képezik részét a Classic-nak.

A 20-as frissítés érkezése óta (március 25.) a Classic kártyacsomagból csak olyan lapokat lehetne kinyitni, amelyek 2014. júniusában a játékban voltak. Azonban egy hiba miatt az évek során a Classic szetthez adott lapokat is ki lehetett nyitni egészen a Forged in the Barrens megjelenéséig, március 30-áig.

Akik olyan lapot nyitottak ebben az öt napban, amelyek már nincsenek a Classic-ban, azok teljes Arcane Dust kompenzációt fognak kapni ezen a héten.

  • Frissítés: A kompenzáció megérkezett!

Az érintett lapok a következők (ezekért jár a kompenzáció):

Forrás: Hearthstone fórum

Mit tartalmaz jelenleg egy Classic kártyacsomag? Mivel március 25-én bevezetésre került a Classic formátum (a Hearthstone 2014. júniusi állapota), ezért azóta (a hibát leszámítva) a Classic formátumban elérhető 240 lap közül lehet lapot kinyitni. Ha egy Classic lapot kinyitsz, azt a lapot megkapod a Wild formátum Legacy szettjében is.

A Classic formátumban egyébként szerepelnek még Basic lapok is, de azokat nem lehet kinyitni, azokat mindenki ingyenesen megkapja/megkapta úgy, mint a Core szettet, vagyis a 10-es szintet kell elérni a hősökkel. Akik évek óta játszanak, azok természetesen már rég rendelkeznek ezekkel a lapokkal. Ezek a lapok szintén elérhetőek a Wild formátum Legacy szettjében is.

Vissza a főoldalra!

hiba kompenzáció

További híreink