HírekElérhető az arany Classic kártya...

Elérhető az arany Classic kártya csomag a Twitch Prime-mal

Borovi Bence | 2017.11.08 01:00
7341

Golden pack

November 8-ától elérhető az arany Classic kártya csomag azok számára, akik előfizetnek a Twitch Prime-ra (vagy kipróbálják az ingyenes változatot).

November 8-ától egy arany Classic csomagot nyithatnak a Twitch Prime előfizetők egészen január 9-éig. A Golden Classic kártya csomag 5 Golden lapot tartalmaz. Viszont nem lehet azt csinálni, hogy nyitsz 39 Classic kártya csomagot, majd ezt 40.-nek, hogy Legendary-t kapj, mert erre a kártya csomagra az ilyen szabályok nem vonatkoznak.

Fontos: A 7 napos trialt IDE KATTINTVA aktiválhatjátok (ehhez is kell bankkártya, mert a trial lejárta után erről vonná le a pénzt. Ezért a trial ideje alatt szüntessétek meg az előfizetést, ha nem akartok fizetni)!

Még fontosabb: Januárban 2 ingyenes kártya csomag is jár! Mivel ez az akció január 9-éig tart, ezért érdemes január elején aktiválni majd a trialt (vagy előfizetni - előfordulhat, hogy sokan már aktiválták a trialt az előző havi Oktoberbrawl hátlapokért), mert akkor a Golden kártya csomag mellé jár majd két - egyelőre ismeretlen - kártya csomag is! Természetesen január elején erre újra felhívjuk a figyelmet, nehogy lemaradjatok!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Még több értékes zsákmány vár a Prime tagokra! November 8-ától január 9-éig a Twitch Prime tagokra egy Golden Classic kártya csomag* fog várni. Minden egyes kártya Golden lesz ebben a csomagban. Harth Stonebrew megőrül majd, amikor meglátja, hogy mit nyitsz ki.

Golden card pack

Ha még nincsen Twitch Prime előfizetésed (Amazon Prime is megfelel), akkor sem kell aggódnod, itt az ingyenes trial verzióra is jelentkezhetsz.

Természetesen más jutalmak is járnak a Twitch Prime-ért a többi Blizzard játékban is!

*Az ajánlat csak azokban a régiókban érvényes, ahol a Twitch Prime elérhető. Hearthstone szükséges a megszerzéséhez. A Golden kártya csomag Classic lapokat tartalmaz. Ez a kártya csomag is az új nyitási szabályokat alkalmazza, ami a duplikálás elleni védelmet jelenti, de egyébként teljesen különálló eséllyel rendelkezik a Common, Rare, Epic és Legendary kártyákat tekintve (tehát nem vonatkoznak rá olyan szabályok, mint például a garantált Legendary az első 10 nyitásban). Minden egyes Blizzard fiók csak egy kódot használhat fel.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Szerezz egy Golden kártya csomagot a Twitch Prime-mal

Vissza a főoldalra!

golden kártyacsomag twitch

További híreink