HírekElképesztő az új pakli készítő, ...

Elképesztő az új pakli készítő, hibás volt az előrendelés, nem érkeznek új Hero kártyák

| 3118

Darius Crowley bug Hearthstone

Bejelentették a kiegészítőt, de közben megérkezett a legújabb patch is, ami már tartalmazza a fejlesztett pakli készítőt, illetve elindult az előrendelés is, amivel egy elképesztő hiba alakult ki.

Okos pakli készítő

  • Az első pakli úgy készült, hogy egy lap sem volt kiválasztva, a második pakliban csak King Togwaggle szerepelt, a harmadikban pedig csak Mecha'thun.

pakli készítő Hearthstone

  • Tehát mostantól egy üres pakliból automatikusan készít neked a rendszer egy valóban nagyszerű paklit (a Blizzard belső adatait felhasználva, ami nyilván a legpontosabb).
  • Ha mindössze egy gyenge lapot teszel a pakliba, abból is kihozza a maximumot.
  • Másolhatsz egy paklit a webről (például innen a Hearthstone Hungary-ről) és a hiányzó lapjaidat a lehető legjobb lapjaiddal pótolja, így többé nem neked kell azon gondolkodnod, hogy mivel helyettesítsd őket.

Hibás előrendelés, kaland mód lapok PvP-ben

  • Ilyen azt hiszem még soha nem történt meg! Tegnap este akik azonnal előrendeltek, rögtön kaptak egy véletlenszerű Legendary lapot, de nem ám akármilyent! Olyat, amit kaland módokban érhető csak el, de a lap bekerült a gyűjteményükbe és játszhattak vele! Előfordult olyan is, aki régi kiegészítő Legendary-ját kapta.
  • Az előrendelést azonnal le is állította a Blizzard!
  • Alig egy óra elteltével az így megszerzett Legendary lapokat is tiltotta a Blizzard, de addig lehetett velük játszani.
  • Ma reggelre ismét elérhetővé vált az előrendelés, a hiba ki lett javítva. Természetesen az így megszerzett lapok törlésre kerültek és a kiegészítő megjelenésekor megkapják a Rise of Shadows kiegészítő Golden Legendary-ját, ahogy az jár az előrendelés alapján.

Harbinger Tess Greymane Hearthstone

Darius Crowley Hearthstone Darius Crowley Ranked bug Hearthstone

Nem érkeznek új Hero kártyák a Rise of Shadows kiegészítőben

  • Peter Whalen a Twitteren osztotta meg, hogy a legújabb kiegészítőben nem lesznek új Death Knight Hero kártyák.

Blizzard Entertainment Tweet-jeinek a fordítása

Azzal, hogy a Death Knight-ok kirotálnak a Wildba úgy éreztük, hogy ez most egy jó alkalom szünetet tartani és elegendő, hogy csak 3 DK lesz elérhető Standardben. Ez azért is jó, mert így a teljes Gonoszak Ligáját ki tudjuk emeleni és nem csak egyet, amelyik speciális. @LegendaryFerret

Vissza a főoldalra!

paklikészítő előrendelés peterwhalen

További híreink