HírekElkezdődött a Blizzard európai e...

Elkezdődött a Blizzard európai eSport döntője (frissítve)

Borovi Bence | 2015.10.03 13:00
2594

overwatch szobor

Október 3.-án és 4.-én a Blizzard Prágában tartja Európa legnagyobb eSport döntőjét. A helyszínen ki lehet próbálni az Overwatch-ot, illetve a legjobb Hearthstone, Heroes of the Storm és World of Warcraft játékosok csapnak össze komoly pénzjutalmakért, illetve a BlizzCon-ra való továbbjutásért. Ha nem utaztatok el személyesen, akkor is élőben követhetitek a versenyeket!

Frissítés: Képek az Heroes of the Storm és a Hearthstone színpadról és magyar kommentár a Hearthstone meccsekről. Olvassatok tovább.

 

Akik elutaztak Prágába valószínűleg már büszke tulajdonosai a Heroes of the Storm Illidan hősnek és Shan'do skin-nek, továbbá az exkluzív Hearthstone Power Core kártya hátlapnak.

power core card back és illidan

A versenyek pontos időpontjait az eurtb2015.com-on követhetitek.

Attól függetlenül, hogy ellátogattál Prágába vagy sem, az alábbi linken érdemes regisztrálni a Blizzard nyereményjátékára, hiszen bárki - aki az Európai Unióban él és elmúlt 13 éves - résztvehet benne.

Kattints ide a nyereményjátékhoz!

Heroes of the Storm összdíjazás: $176 000

Hearthstone összdíjazás: $25 000

World of Warcraft összdíjazás: $100 000

A versenyzőket ide kattintva tekinthetitek meg az eurtb2015.com oldalon!

A Hearthstone meccseket élőben követhetitek a twitch.tv/playhearthstone oldalon, illetve már a - nemrég létrejött - Youtube Gaming oldalán is (link).

Hearthstone meccsek magyar kommentárral (link).

A Heroes of the Storm meccseket élőben követhetitek a twitch.tv/blizzheroes oldalon, illetve a YouTube Gaming-en is (link).

A World of Warcraft aréna meccseket élőben követhetitek a twitch.tv/warcraft oldalon, illetve a YouTube Gaming-en is (link).

Csaba kint van a helyszínen és majd küld képeket, amivel frissítem cikket.

Heroes of the Storm és a Hearthstone színpad:

heroes of the storm szinpad hearthstone színpad

Jó szórakozást és jó szurkolást mindenkinek!

Vissza a főoldalra!

blizzcon esport

További híreink