HírekE.T.C., Band Manager kezelése a ...

E.T.C., Band Manager kezelése a Hearthstone Hungary-n

Borovi Bence | 2023.03.18 08:00
1263

E.T.C. Hearthstone Hungary

Az elmúlt napokban elképesztően sokat dolgoztunk, hogy minél hamarabb tudjatok paklikat készíteni, importálni és exportálni E.T.C., Band Manager-rel és az ő együttesével!

 

Sajnos az új Hearthstone "fan site" programba nem kerültünk be, de úgy hiszem mi készültünk el elsőként E.T.C., Band Manager kezelésével (még a hivatalos Hearthstone oldalon sem működik az együttes kezelése). Március 15-én nagyjából 16 órán át dolgoztunk ennek a kezelésén, de azóta is minden szabadidőnkben ezt fejlesztettük! Nálunk már importáláskor is kezeli az oldal E.T.C együttesének három kártyáját, illetve pakli készítésekor is kiválaszthatjátok a lapokat!

Fan site program?

Igen, nagyjából egy hónapja a Hearthstone csapat újra elindította a "fan site" (rajongói oldal) programot, bár ezúttal leginkább a streamerekre fókuszálnak, azért weboldalak is pályázhatnak.

Ne szaladjunk ennyire előre... Réges-régen volt egy fan site program, aminek a Hearthstone Hungary is tagja volt, de az 2019 környéként - az európai Blizzard felszámolásakor - megszűnt. Visszatérve a jelenbe, az új programba is rögtön jelentkeztünk, de sajnos ezúttal nem kerültünk be. Pedig jutalmak is járnának, melyeket nektek oszthatnánk szét, de sajnos hiába minden, nem érdekeljük a Blizzardot.

Természetesen nálunk továbbra is az elsők közt értesülhettek mindenféle Hearthstone hírről, és minden szükséges fejlesztést el fogunk végezni a jövőben is!

Milyen fejlesztésekre volt szükség most?

Először is a pakli készítő alapjához kellett nyúlni, hogy létrejöjjön a három legördülő menü, amikor E.T.C., Band Manager kiválasztásra kerül, illetve eltűnjön, ha eltávolításra került. Aztán figyelembe kellett venni azt is, hogy olyan lap nem szerepelhet a pakliban, ami szerepel E.T.C. együttesében, illetve ez fordítva is igaz, tehát olyan lap nem szerepelhet E.T.C. együttesében, amelyik a pakliban szerepel. Külön problémát okozott, hogy több egyforma nevű, de nem teljesen egyforma lap is szerepel, hiszen egyes lapok több szettben is elérhetőek már és erre is figyelni kell. Továbbá az együttesre is a szokásos szabályok vonatkoznak, tehát nem lehet az együttesben 3 egyforma lap, vagy 2 egyforma Legendary, de olyan előfordulhat, hogy egy nem Legendary szerepel egyszer a pakliban és egyszer szerepel az együttesben is. Arra is figyelni kell, hogy Standard pakli esetén Wild lapok ne lehessenek az együttesben.

  • Ezeknek a kezelése a háttérben már működik, de a felületen még kiválaszthatóak ugyanazok a lapok, illetve például Standard esetén Wild lapok is (de a mentést nem fogja engedni). Dolgozunk rajta, hogy a megjelenítés is tökéletes legyen!

Egy másik probléma a pakli importálás volt, annak a kódjához soha nem kellett nyúlnunk a pakli kódok létrejötte óta, de most először új információk kerültek bele a pakli kódba E.T.C. miatt, amire eddig nem volt példa. Meg kellett fejteni, hogy miképpen menti vajon bele a pakli kódba a Blizzard az együttes lapjait, nem kevés kísérletezéssel járt. Mikor azt hittük, már jó lesz, eszünkbe jutott, hogy vajon egy lapból az együttesbe is lehet rakni kettőt? Persze, hogy lehet, és a pakli kód ezt meglehetősen furcsán kezeli (szerintük hibásan).

Oh, és persze ott van még a pakli exportálás. Ha valaki készít itt az oldalon egy E.T.C-s együtteses paklit, akkor ott létre kell jönnie egy kódnak, amit be lehet másolni a Hearthstone-ba, szóval nekünk is létre kellett hozni ezt az új kódot, hogy bemásolható legyen a játékba.

Változások

  • E.T.C., Band Manager kezelése az oldalon! Pakli készítés az együttesével, pakli importálás E.T.C-vel és az együttesével, illetve pakli exportálás.

Együtteses pakli összeállítása

  • Az együttes legördülő menü alapján frissítve lettek az aréna készítőben is a legördülő menük.
  • A paklik oldalon az együttes megjelenítése.

Kész együtteses pakli

  • Ha elkezditek beírni "[" után E.T.C nevét, akkor nem ajánlotta fel, hiszen a "."-ot nem kezelte, de most már ez is hozzá lett adva, így "[E.T" beírása után entert nyomva már el is készültetek E.T.C., Band Manager kártya linkelésével.
  • Scriptek frissítve a legújabb verziókra.

HSHU 26.4.0 Beta "Hearthstone katasztrófával egybekötött Nemzeti Ünnep"

pakli hshu funkció

További híreink