HírekExkluzív: 2020 első kaland módja

Exkluzív: 2020 első kaland módja

| 2020.04.01 10:00
2826

az aréna

Figyelem: Utólag kiderült, hogy ez egy április 1-ei tréfa!!! :) A Főnix évének első kaland módjának tervezetét megosztotta a Blizzard a Hearthstone Hungary-vel, hiszen az idei évet az oldal adminjáról, PHOENIX-ről nevezték el.

Egy Speciális Golden Legendary kártyával is kedveskednek nekünk, ami a cikk végén található.

Az új kaland mód: The Final Encounter ("A végső összecsapás")

Történet:

  • Sir Filingor a dimenziók Ura unalmában több univerzumból összeeresztett harcosokat, hogy megtudja ki érdemes a legvégsőbb hatalom megszerzésére.
  • Minden héten 3-3-3 új csapat válik elérhetővé, hogy harcba szálljon a végző győzelemért.

Jutalom: Minden kaszt kap 5 darab új egyedi játékstílussal rendelkező lapot.

Első heti belépési bónusz: Válaszd ki az egyik csapatot, és INGYENESEN megkapod a belépést a Végső Összecsapásra azzal a csapattal. Akik az első héten nem lépnek be, azoknak már nem lesz ingyenes kaland. Részletes árazás később.

Nézzük is a kihívókat és a jutalmakat!

Ti melyik kihívó küldetésével kezdenének és miért?

Demon Hunter

Sir Filingor nem ismerte még ki teljesen a Demon Huntereket, ezért őket most pihenni hagyja, bár később még beszállhatnak ők is - még dolgoznak a részleteken. Ti milyen Demon Hunter lapokat képzelnének el?

Eshara the Earth Speaker - Druid

Mottó: A természet vad és zabolázatlan ereje!

Játékstílus: Eshara megidézi Eletran ősi erdejét amely, a természetben élő organikus lényeknek bónuszokat biztosít. A föld erőteljes mágiájával csap le ellenfeleire. Az erdő sok titkot rejt. Be mersz lépni a misztikus erdőbe? Noha nem biztos, hogy visszatérsz.

Eshara the Earth Speaker kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

The Glory Hunter Guild - Hunter

Mottó: Egységben a dicsőségért és győzelemért!

Játékstílus: A Hunter Guild tagjai, más-más területekről érkezett tagokból verbuválódott szövetség. Mini hőseik vannak, akiket ha kijátszol az adott kasztnak megfelelő alap Hero Power-t is felszereli. A lapokon látható egy lila életpont ez azt mutatja, hogy ha ennyi életpontot elvesztesz, automatikusan az eredeti kezdő hősöd fog visszatérni annyi élettel kevesebbel, amennyit elvesztett.

The Glory Hunter Guild kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

The Galaxy Mages - Mage

Mottó Az univerzum kozmikus ereje mindent elsöpör!

Játékstílus: A The Cosmic Orb lap köré épül a stílusuk, ahol az el nem költött manákat tárolják (illetve bizonyos lapokkal feltölthetik az Orb mana állományát). Minden Galaxy Mágusnak van egy-egy speciális varázslata, amely az Orb erejét használja (ezen lapok a kijátszáskor minden addigi tárolt manát felhasználnak).

The Galaxy Mages kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

Cultist of Pain - Paladin

Mottó: A szenvedésen át eljutsz a végző megtisztulásig!

Játékstílus: A The Pain Cultist követői önsanyargatás útján jutnak el a végző győzelemig.

  • Új kulcsszó: Pray: Ha kiraksz egy Cultist lapot, a Pray effektet automatikusan aktiválod, amely annyit tesz, hogy 5-öt sebez a saját hősödön. Cserébe a Cultist lapok túlságosan jó értékekkel rendelkeznek. 

The Pain Cultist kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

Tragedy Lords - Priest

Mottó: Színház az egész világ és kín benne minden létezés!

Játékstílus: A Tragedy Lordok nem szívesen dolgoznak együtt másokkal, ezért ha a paklidban csak Tragedy Lord lények vannak, akkor különböző bónuszokat fognak biztosítani a játék során. 2 fajta bónusz lehet: Drama card, vagy Masked.

  • Drama card: erőteljes varázslapok.
  • Új kulcsszó: Masked: Azokon a lapokon, amelyeken a Masked kulcsszó található zárójelben egy számmal, annyi maszkot adnak az adott lényre, amennyi a zárójelben lévő szám. A maszkok véletlenszerűek és bizonyos bónuszokat biztosítanak az adott lényeknek. Hisz ki ne szeretné az álarcos bulikat?

The Tragedy Lords kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

The Cursed Crew - Rogue

Mottó: A szolgálat a halál után se jár le!

Játékstílus: The Cursed Crew legénysége a hősödet is a legénység részéve teszi, ha teljesíted a feltételeiket. Speciális kulcsszavuk a Crew.

  • Új kulcsszó: Crew: Egyik kalóz sem szeret egyedül dolgozni. Ezért, ha a térfeleden található már egy Pirate lap, akkor a Crew effekt aktiválódik.

The Cursed Crew kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

Underwater Tribe - Shaman

Mottó: Te leszel a következő ínyenc falatunk.

Játékstílus: Murloc pakli Murloc-ok nélkül? Megoldható! Az Underwater Tribe speciális kulcsszava: a Hunger.

  • Új kulcsszó: Hunger: Ezek az Underwater lények folyton éhesek, ha a térfeleden található egy Murloc azt rögtön felfalják, és ezáltal speciális képességekre tesznek szert. Kicsi "cuki" ár a nagyobb hatalomért, nem?

Underwater Tribe kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

Fel’Dragon Exegar - Warlock

Mottó: Érzem, ahogy eluralkodik rajtad a káosz!

Játékstílus: Exegar ténylegesen magányos farkas (inkább sárkány), csak olyan pakliban játszhatod, amelyikben nincsen lény. Cserébe erőteljes varázslatokkal segíti a túlélést. Exegar végső ereje viszont a létében rejlik. Ugyanis egy démoni-sárkány hibrid, aki képes ötvözni démonokat és sárkányokat. Először kiválasztod a testet, hogy egy démoné legyen, vagy sárkányé, majd ha a test sárkány, akkor egy démoni effektet ad hozzá, ha pedig a test démon, akkor egy sárkány effektet ad hozzá. Természetesen az elkészült lény a Demon és Dragon taggal rendelkező más lapokat is aktiválják.

Fel’Dragon Exegar kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

Queen Elizabeth De Clare - Warrior

Mottó: Soha ne várakoztass meg egy uralkodót!

Játékstílus: Elizabeth rögtön a játék elején a hősöd helyébe lép, és egyedi hősképességgel rendelkezik, illetve a semleges lapokkal is valami egyedit csinál. Az uralkodónő ereje a városában LeFlorant-ban rejlik. Amely meg is fog jelenni a harcmezőn, mint egy elpusztíthatatlan lény, amely elfoglal egy helyet a harctereden. A királynő egyedi játékstílusa a katonáiban rejlik, készen állsz felfedezni?

Elizabeth De Clare kampányért járó lapok:

új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok új kaland lapok

Most pedig a Hearthstone Hungary speciális kártyája következik:

PHOENIX

Köszönöm szépen a figyelmet - Marciol10!

Vissza a főoldalra!

április1

További híreink