HírekFebruár 14: National HearthCup C...

Február 14: National HearthCup Championship #2 - Love is in the Air

Borovi Bence | 2016.02.11 13:00
2212

valentin nap

A 2016-os magyar Hearthstone bajnokság második versenye a BarCraft2-ben, ami egyben Valentin napi verseny is lesz! El kell jönnötök a BarCraft2-be, ha részt akartok venni a versenyen!
Ezen a versenyen Hearthstone Világbajnokság pontokat lehet szerezni, amivel akár a BlizzCon-ra is ki lehet jutni!

 

A legjobb 4 játékos továbbjut a hatalmas összdíjazású negyedéves versenyre. Továbbá a verseny nyertese 3D-s nyomtatóval készített Hearthstone kártyát is kap!

Akik az első fordulóban kiesnek, ők se menjenek haza, hiszen automatikusan bekerülnek a "kiesettek versenyébe" (vigaszág)!

  • Kiesettek versenye: Akik az első fordulóban kiesnek, ők azonnal bekerülnek egy új versenybe a helyszínen speciális szabályokkal, ahonnan a legjobb játékos továbbjut a hatalmas összdíjazású negyedéves versenyre.
  • Speciális szabályzat a valentin napi kiesettek versenyére: Tilos epic és legendary lapokat használni, Bo3 esetén nem kell paklit kizárni (a többi szabályzat megegyezik a National HearthCup versenyével).

Február 14-én 10:00-10:45-ig manuális check-in-t fogunk végrehajtani, akik befizették a nevezési díjat, azokat "check-in-eljük"! Így nem kerültök össze olyanokkal, akik nem jöttek el. Nevezési díj: 1 000 Ft, ami egyenesen bekerül a negyedéves, illetve év végi nyereményalapba!

Minden egyéb információ és a versenyjelentkezés itt érhető el: National HearthCup Championship #2 - Love is in the Air

További információk a teljes versenysorozatról korábbi cikkünkben olvasható, ide kattintva!

A nézőket is várjuk a helyszínen, hiszen óriási TV-ken élvezhetitek a Hearthstone-t egy jó koktél, vagy Hearthstone-os kávé közepette a barátokkal együtt, továbbá még BarCraft2/HearthCup-os kitűzőket is kaphattok.

Február 14-én 11:00-tól élőben nézhetitek a stream-et: http://twitch.tv/hearthstone_hungary

HearthCup bejelentés Twitch  bejelentés

Kattintsatok a képre, hogy nagyban lássátok!

Várunk mindenkit - játékosokat és nézőket egyaránt - a Valentin napi versenyre, és a későbbiekre is, melyeket a hearthcup.hu oldalon találjátok meg (Már a márciusi versenyre is jelentkezhettek!).

barcraft hearthcup esport

További híreink