Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekFergeteges Hearthstone Hungary t...

Fergeteges Hearthstone Hungary találkozó volt a BarCraft-ban

Borovi Bence | 2015.07.18 18:30
5191

hearthstone hungary - barcraft

Reméljük, hogy mindannyian nagyon élveztétek a tegnapi találkozót és Fireside Gathering versenyt a BarCraft-ban. Ebben a cikkben röviden összefoglaljuk, hogy mik is történtek, illetve min lehetne még javítani, a következő napokban pedig érkeznek még a videók a döntőkről, illetve az interjúk a játékosokkal.

 

A Fireside Gathering győztesei:

Az 1. csoport győztese: PIDZSO (második helyezett: Hetzer (jutalma: Mists of Pandaria egérpad), harmadik helyezett: mattemed)

A 2. csoport győztese: Skyythe (második helyezett: exigo (jutalma: Warlords of Draenor egérpad), harmadik helyezett: Sugarfree)

A teljes ágrajzot az eredményekkel megtekinthetitek a HearthCup.hu-n! (1.csoport és 2. csoport!)

A két csoport győztesét még megkértük, hogy csapjanak össze egy utolsó mérkőzésben, hogy lássuk ki is a legjobb játékos. Ezt a Bo5-ös mérkőzést Skyythe nyerte 3-0-ra, jutalma egy Steelseries Hearthstone egérpad.

A csoportok győztesei továbbjutottak a Blizzard online selejtezőjébe. A két nyertesnek hamarosan küldünk egy e-mail-t, hogy biztosan minden adatuk helyes, majd az információkat továbbítjuk a Blizzard-nak! A nyertesek nevei majd a Blizzard pdf-ébe is be fognak kerülni, ami itt érhető el. A videók később várhatóak.

barcraft hearthstone hungary találkozó barcraft - megy a hearthstone barcraft kívülről

Észrevételek:

  • Akik nem tudtak eljönni, sajnos nem élvezhették otthonról a meccseket, mivel az internet ehhez nem volt megfelelő sebességű (1 Mbps feltöltési sebességgel legjobb esetben 360p-ben tudtunk volna stream-elni). A jövőben a tervek szerint gyorsabb lesz majd az internet sebessége, de jelenleg azon a környéken sajnos nem lehet gyorsabb internetet bevezetni.
  • Az emelet még nem készült el, ezért kevesebb volt a helyünk, de hétfőn már kész lesz, tehát a jövőben kétszer ekkora helyünk lesz.
  • Ha legközelebb hivatalos Fireside Gathering-et tartunk, elég lesz csak a 3 hős nevét elküldeni és nem lesz szükségünk a teljes paklikra. Ennek a bevitele valószínűleg a HearthCup-ból lesz elérhető, legkésőbb a verseny kezdete előtti óráig. E-mail-ben majd figyelmeztetjük is a játékosokat, ha még nem adták meg a három kasztot, amivel játszani fognak.
  • Amennyiben valamivel nem voltatok elégedettek, vagy úgy gondoljátok, hogy lehetne javítani rajta kérjük, hogy írjátok le nekünk kommentbe, vagy esetleg e-mail-ben az info@hearthstonehungary.hu-ra.

A jövőben is tervezünk több versenyt tartani a BarCraft-ban, nemcsak hivatalosat, hanem kisebb versenyeket, Hearthstone Hungary találkozót is.

Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek, velünk töltöttétek az egész délutánt és estét, megtelt a BarCraft (~15.00-tól majdnem éjfélig!), még ebben az elképesztő hőségben is! Nagyszerűek vagytok!

Köszönjük a támogatást! Találkozunk hamarosan! Addig is látogassátok a BarCraft-ot!

8 órányi videó 2 és fél percben:

barcraft hearthstone verseny barcraft fireside gathering barcraft hearthstone fireside verseny blizzard

barcraft hshu hearthcup találkozó esport

További híreink