HírekGratulálunk Felkeine-nek a szöul...

Gratulálunk Felkeine-nek a szöuli Master Tour nyertesének

Borovi Bence | 2019.08.21 17:00
901

Szöul Master Tour

Felkeine nyerte a második Master Tourt, amit Szöulban rendeztek meg! Gratulálunk neki, hiszen elképesztő teljesítmény - és szerencse - kell több, mint 300 játékos közül diadalmaskodni.

 

Mivel egy szezonban több száz online Hearthstone selejtezőt rendez a Blizzard, és mindegyik selejtező legjobbja bekerül a Master Tour döntőbe, ezért elképesztően sok játékos jön össze egy ilyen döntőre!

A szöuli Master Tour döntőn több, mint 300-an vettek részt, melynek nyertese Felkeine lett. Gratulálunk!

Felkeine Szöul győztes

Ti is részt vehettek az online versenyeken! Csak jelentkezzetek az online versenyek egyikére (ez már az utolsó hét, az utolsó esélyek), és ha nyertek már részt is vehettek a Hearthstone Masters Tour bucharesti állomásán! Jelentkezhettek itt az oldalon is (az oldalsávból a három legközelebbi verseny érhető el), vagy jelentkezzetek ide kattintva!

  • Fontos, hogy az utazás költségét nem állja a Blizzard! Ezt vegyétek figyelembe, bár Bucharestbe elég olcsón ki lehet jutni, ezért, ha valaki meg szeretné próbálni, annak ez a legjobb alkalom!
  • A Master Touron a résztvevők 1/3-a garantált pénznyereményt kap, összesen $250 000 kerül kiosztásra!

Visszatérve a szöuli Master Tourra, a legjobb 8 játékos a következő:

  1. Felkeine (Highlander Mage)
  2. Zhym (Highlander Mage)
  3. Magoho (Bomb Warrior)
  4. RNGLys (Highlander Secret Hunter)
  5. Sooni (Combo Priest)
  6. Staz (Highlander Secret Hunter)
  7. DeadDraw (Control Warrior)
  8. Un33D (Tempo Rogue)

Közeleg a specialista szabály vége?

Az online versenyeken és a Master Touron is új formátum van már érvényben, a specialista! Ennek az a lényege, hogy csak egy kaszttal játszhat egy játékos, összesen három paklit lehet hozni, de a "főpaklihoz" képest legfeljebb 5 lap eltérés lehet a második, és a harmadik pakliban.

Ez a formátum a Master Tour kezdetén lett bevezetve pár hónapja, és én azt írtam, hogy ez borzalmas, illetve egy szavazást is készítettem, melynek eredménye alapján a többség is rossznak ítéli meg ezt a formátumot. Szerencsére a Grandmaster Tour következő állomásán már visszatér a Conquest formátum, de úgy néz ki, hogy Bucharest után a Master Tour is a Conquest formátumot fogja használni, de még ezen gondolkozik a Blizzard.

A legjobbak paklijai:

Highlander Mage 19740

Pakli megtekintése

Bomb Warrior 11280

Pakli megtekintése

Highlander Secret Hunter 14880

Pakli megtekintése

masters esport

További híreink