HírekGratulálunk Dognak a vegas-i Mas...

Gratulálunk Dognak a vegas-i Master Tour nyertesének

Borovi Bence | 2019.06.20 14:00
1946

Las Vegas Master Tour

Dog nyerte az első Master Tourt, amit Las Vegasban rendeztek meg! Gratulálunk neki, hiszen elképesztő teljesítmény - és szerencse - kell majdnem 300 játékos közül diadalmaskodni.

 

Mivel egy szezonban több száz online Hearthstone selejtezőt rendez a Blizzard, és mindegyik selejtező legjobbja bekerül a Master Tour döntőbe, ezért elképesztően sok játékos jön össze a döntőre!

Ezért a vegas-i Master Tour döntőn majdnem 300-an vettek részt, melynek nyertese Dog lett. Gratulálunk!

Dog Las Vegas győztes

Ti is részt vehettek az online versenyeken! Csak jelentkezzetek a milliónyi online verseny egyikére, és ha nyertek már részt is vehettek a Hearthstone Masters Tour-on! Jelentkezhettek itt az oldalon is (az oldalsávból a három legközelebbi verseny érhető el), vagy jelentkezzetek ide kattintva!

 • Ha június 30-áig vesztek részt egy online versenyen, és nyertek, akkor a szöuli Master Tourra (augusztus 16-18) juthattok ki!
 • Ha július elseje után vesztek részt online versenyen, és nyertek, akkor a bucharesti Master Tourra (október 18-20) juthattok ki!
 • Fontos, hogy az utazás költségét nem állja a Blizzard! Ezt vegyétek figyelembe, hiszen Bucharestbe sokkal olcsóbban el lehet jutni (~ 40 000 Ft oda-vissza repülővel), mint Szöulba (~200 000 Ft oda-vissza repülővel)!
 • A Master Touron a résztvevők 1/3-a garantált pénznyereményt kap, összesen $250 000 kerül kiosztásra!

Visszatérve a las vegas-i Master Tourra, a legjobb 8 játékos a következő:

 1. Dog (Conjurer Mage)
 2. Feno (Conjurer Mage)
 3. Gallon (Bomb Warrior)
 4. Hypno (Bomb Warrior)
 5. Kalaxz (Conjurer Mage)
 6. Neirea (Lackey Rogue)
 7. Posesi (Conjurer Mage)
 8. Tom60229 (Conjurer Mage)

A specialista szabály:

Az online versenyeken és a Master Touron is új formátum van már érvényben, a specialista! Ennek az a lényege, hogy csak egy kaszttal játszhat egy játékos, összesen három paklit lehet hozni, de a "főpaklihoz" képest legfeljebb 5 lap eltérés lehet a második, és a harmadik pakliban.

Ez véleményem szerint borzasztóan unalmas meccseket eredményez. Nemcsak azért tartom unalmasnak, mert szinte csak két kasztot látni, hanem akkor is unalmasnak tartanám, ha mind a kilenc kaszt nagyjából egyforma arányban lenne jelen. Méghozzá azért, mert akkor is tudnám, hogy x játékos, ha Mage-dzsel jött, akkor innentől kezdve csak Mage-dzsel fog játszani (legfeljebb 5 lap eltéréssel...) és semmi mást nem láthatok tőle.

Íme egy népszerű Conjurer Mage:

Conjurer Mage 10320

Pakli megtekintése

...és egy Bomb Warrior:

Bomb Warrior 13840

Pakli megtekintése

Mit gondolsz a Specialista formátumról?

Imádom!
6.25%
Elég jó, mindenképpen jobb, mint a korábbi formátum.
12.5%
Elmegy...
22.92%
Nem igazán kedvelem, a régi sokkal jobb volt!
29.17%
Borzalmas, a legrosszabb változtatás ez volt!
29.17%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

masters esport

További híreink