Hírek"Ha nem lennének Blizzard által ...

"Ha nem lennének Blizzard által szponzorált Hearthstone versenyek, akkor is játszanál?"

| 3097

Hearthstone Tavern

A Blizzard a héten több játékosnak is kiküldött kérdőíveket, amiben nagyon sok kérdést tettek fel, és az egyik a címben szereplő kérdés volt.

Ez a kérdés eléggé aggasztó, hiszen a Heroes of the Storm hivatalos versenyeit december végén szüntette meg a Blizzard, ha az nem történt volna meg, talán fel sem figyelünk erre a kérdésre.

Manapság egy játéknál már nagyon fontos az esport, nemcsak amiatt a pár száz streamer/közvetítő/profi játékos miatt, akik ebből élnek meg, hanem a több százezres nagyságrendű nézők miatt is (ami a League of Legends esetében egyébként a 100 milliót is meghaladja).

Hearthstone survey

A Hearthstone-nál pedig még a költségek is sokkal kisebbek lehetnek, mert nem csapatok versenyeznek, hanem csak két játékos, (1v1) illetve tökéletes szerver, és internetkapcsolat sem lényeges (nem kell, hogy 10ms legyen a ping, itt az is bőven jó, ha mondjuk 200ms). Ezért aztán érdekes, hogy miért veti fel ezt a kérdést a Hearthstone-nál is a Blizzard? Lehetséges, hogy ennyire nem megy jól a Hearthstone Esport sem, végülis a Twitchen is csökken a nézőszám - és mi sem rendezünk már versenyeket - , de inkább a Blizzardnak kellene jobb tartalmakat készítenie a játékhoz, és több változást eszközölni, mint a hivatalosan szponzorált versenyek megszüntetésén gondolkozni.

Az összes kérdést ide kattintva megtekinthetitek! A kérdőívben szerepel sok átlagos kérdés is, mint például ismered-e a következő játékokat, játszottál-e velük, milyen volt az élményed a Hearthstone-ban, elégedett vagy-e, ajánlanád-e, stb.

Aki jobban elmélyülne abban, hogy mit is lehetne változtatni a Hearthstone-ban, annak javaslom a tegnap létrehozott fórumtémámat: "Mit Változtatnál A Hearthstone-ban?".

Vissza a főoldalra!

hearthstone kérdőív

További híreink