HírekHatalmas online verseny volt vas...

Hatalmas online verseny volt vasárnap (vagy nem) - A Lich King ereje

Borovi Bence | 2017.10.16 22:00
1986

Lich King

Nemcsak a HCT Nyári Bajnokságáról szólt a hétvége, hiszen a HearthCupon egy izgalmas, új formátumot próbáltunk ki. Részletek alább.

 

Megjegyzés: Természetesen én sem számtottam óriási tömegre, de azért ez nem semmi: 13-an jelentkeztek, ebből 3-an check-ineltek és végül ők sem játszottak. Legalább ez az összefoglaló cikk jól sikerült!


A 2014-es és 2015-ös online HearthCup kupák népszerűségéből kiindulva úgy éreztem itt az ideje elindítani újra az online kupákat. Csak szórakozás céljából, mint annak idején.

Az első kupán (A Lich King ereje) egy újdonságot próbáltunk ki! Titkos bannolás! A bannolási folyamat során csak a megadott kasztok számát látod és választanod kell egyet, de nem tudod, hogy az melyik kaszt. Amint mindkét játékos bannolt - az oldal frissítését követően - láthatják, hogy ki, melyik kasztot bannolta.

A versenyen elég szép számban összegyűltek a játékosok, hárman is check-ineltek.

A játékosok között elképesztően izgalmas meccsek alakultak ki, eddig sosem látott kombókkal, egészen ritka lapokkal és hatalmas feszültséggel.

Az egyik mérkőzésen balazsr játszott taki77 ellen. Mindketten hoztak Priest, Rogue és Druid paklit is. balazsr továbbá Shamannal is készült, taki77 pedig egy Warriorral. Ezt követően egy olyan meccset láthattunk, amilyet el sem lehet mondani. Sőt nem is láttuk. Az eredmény is egészen egyedi: "-" "-"-el végződött.

A bronzmeccsen is olyat láthattunk, amire még nem volt példa: erőnyerő lett a negyedik!

Barcelona900 automatikusan bejutott a döntőbe, ahol önmaga ellen játszhatott. Sajnos kikapott magától, így inkább kiegyezett egy "-" "-"-el ő is.

Az elképesztő meccseket ide kattintva nézhetitek újra!

A verseny ágrajzát itt láthatjátok.

Annak érdekében, hogy a jövőben kevesebben jöjjenek, elrettentő e-maileket is fogunk küldeni.

Lich King ereje

/sarcasm

hearthcup esport online

További híreink