HírekHearthCup versenyek a Challonge-n

HearthCup versenyek a Challonge-n

Borovi Bence | 2015.02.04 20:00
1887

hearthcup

A HearthCup átalakitása alatt sem maradtok versenyek nélkül! Részletek a tovább után.

 

A HearthCup átalakítása közben itt, a Hearthstone Hungary-n egy fórumban érhetitek el a versenyeket, amiket a Challonge-n fogunk megtartani.

A fórum megtekintéséhez kattintsatok ide!

A fórumból megtalálhatjátok az összes linket a Challonge-s versenyekre! Az események menüpontból is elérhető lesz majd az összes Challonge-n tartott versenyünk, a linkekkel együtt - természetesen. A versenyek menüpont is - ideiglenesen - az előbb említett fórumba irányít!

Amennyiben bármilyen probléma adódna a versenyek során, a fórumba írhattok!

A HearthCup megújulusását így tervezzük:

1. Információk:

Versenyek továbbra is minden héten lesznek! Azonban a hónap első három hetében különböző versenyeket tartunk, melyek jóval izgalmasabbak lesznek, mint a tavalyi év folyamán lejátszott meccsek.

Íme néhány példa:

  • Nem lehet legendary-kat használni
  • Csak 15-ös rang fölött lévő játékosok játszhatnak (ezt tudjuk ellenőrizni, amint egy játékos belép a Hearthstone-ba)
  • A játékosok "csapatokban" játszanának és ez alapján jutnának tovább
  • Bizonyos lapok nem használhatóak

Minden hónap végén egy pénzdíjas versenyt tartanánk, ahol a hónap korábbi nyertesei (tehát a hónap első három hetében az első, második és harmadik helyezettek) ingyen részt vehetnek a versenyen (ez maximum 9 játékost jelent), a többiek pedig 500 Ft-ért jelentkezhetnének a versenyre. A beérkezett összeget az első három játékos között osztjuk ki, a helyezéseknek megfelelő arányban.

2. Pontok:

A hétvégi HearthCup versenyeken lehet pontokat szerezni és rangot, nagyjából hasonlóan a tavalyi rendszerhez. (=HearthCup pontok)

Azonban idén lenne egy másik pontozás is, ahol egymástól pontokat vehetnek el a játékosok. (=MyCup pontok)

A játékosok kihívhatják egymást egy párbajra, ahol a nyertes pontot vehet el a másik játékostól. Ez valószínűleg úgy működne, hogy a játékosok 100 pontról indulnának, így lehet egymástól pontokat elvenni. A HearthCup-on a másik játékos nevét megadjátok és ezután beviszitek, hogy hány pontért szeretnétek megküzdeni. Annak sem kell teljesen kétségbeesnie, aki az összes pontját elveszíti, hiszen akkor egy új opció fog megjelenni a számára, amivel átkonvertálhatja a HearthCup versenyeinek a pontjait MyCup pontokra, melyeket a párbajokra és egyéb versenyekre használhat fel.

3. Egyéb versenyek:

A HearthCup versenyeken és a párbajokon kivül lehetőségetek lesz mini-versenyek rendezésére. Ezt legegyszerűbben egy példával tudnám bemutatni.

Példa: Csütörtökön délután 5-kor xy kezdeményez egy versenyt és beállítja, hogy 8 játékost szeretne, erről értesítheti is a többi regisztrált játékost (akik e-mail-t kapnak). Amint összejön a 8 játékos létrejön a grid, ahol meg lehet adni az eredményeket.

Egyéb versenyeken MyCup pontokat lehet szerezni és veszíteni.

A HearthCup versenyekhez egy külön program is fog készülni, (Windows-ra) ahol az oldal funkciói is elérhetőek lesznek és a program használatával könnyebben értesülhettek a versenyekről. A program a Hearthstone Hungary-s program része lesz.

Időzökben kiderült, hogy meglehetősen sokan használtok Mac-et, ezért a Windows-os programot többen nem tudnátok használni, így arra jutottunk, hogy a program megírására Java-ban kerül sor, így a Mac-et használók is élvezhetik majd.

Vissza a főoldalra!

hearthcup esport

További híreink