HírekHearthstone Csúcstalálkozó 2019:...

Hearthstone Csúcstalálkozó 2019: "Nagyon izgatott vagyok a Hearthstone jövőjét illetően"

| 1160

Hearthstone csúcstalálkozó 2019

2019. február 25.-étől február 27.-éig tartott a Hearthstone csúcstalálkozó, melyen biztosan részt vett Trump, Nayara, Trolden és RegisKillbin is.

A Hearthstone csúcstalálkozó elképesztő volt! Sok nagyszerű dolog, melyekről még nem beszélhetek, de mondanom sem kell, hogy nagyon izgatott vagyok a Hearthstone jövőjét illetően. - @RegisKillbin

Természetesen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy RegisKillbin mindig nagyon izgatott lesz Hearthstone bejelentésekkel kapcsolatosan.

Redditen többen felhozták, hogy amíg érvényben van a titoktartási szerződés, jobb lenne, ha nem is mondana semmit, amire Regis is reagált.

Már egy hete alig várta az eseményt, csak mondania kellett valamit utána, és egyébként is a Twitter közösségének szólt a Tweet, nem a Redditnek. Azt is hozzáteszi, hogy nem gondolja magát Blizzard védelmezőnek, csak nagyon konstruktívan áll hozzá mindenhez, szerinte a Blizzard is ezért szereti őt. A csúcstalálkozón is neki volt a legtöbb visszajelzése.

Úgy hiszi, hogy jó dolgok jönnek, amiket nagyon hamar láthatunk is, de lesznek az úton hibák, vagy rossz döntések, viszont összességében jó irányba haladnak a fejlesztések. Bíztató dolgok érkeznek a közeljövőben, és még bíztatóbb dolgok kissé később.

Regis Hearthstone csúcstalálkozó 2019

Mikor számíthatunk belejentésre?

A korábbi évek tapasztalatai alapján a Hall of Fame, és a 2019-es újév bejelentésének ma - február 28-án - kellene megtörténnie!

Frissítés: Meg is érkezett a bejelentés!

Sárkány éve

Közeleg a Sárkány éve

Jönnek a sárkányok! Változik az aréna, 9 lap Hall of Fame-be kerül, köztük Baku és Genn is, érkezik az új fizetős kaland mód!

 

Az alábbi képet Andrey Nolden (@Trolden) osztotta meg:

Trolden Hearthstone csúcstalálkozó 2019

A borítókép, és az alábbi fotó Nayara Sylvestre (@nayarasylvestre) képei:

Nayara Sylvestre Hearthstone csúcstalálkozó 2019

Trump pedig annyit mondott, hogy a csúcstalálkozó élvezetes volt, és sok részletes információt árultak el.

Trump Hearthstone csúcstalálkozó 2019

Vissza a főoldalra!

hearthstone bejelentés

További híreink