HírekHearthstone kuttyantás - 2019 ja...

Hearthstone kuttyantás - 2019 január

| 1959

Hearthstone Pupdates

Nagyon sok varázslat, fondorlat, és mémezés folyik zárt ajtók mögött a Hearthstone fejlesztői csapatában. Egy asszisztens (vagy sok) gyakran szükségeltetik. Minden további nélkül ismerjétek meg a Hearthstone fejlesztői csapat jó fiúit és lányait!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Adminisztratív

Kippen

Kippen nagyon szervezett, hiszen az adminisztratív csapat tagja. Ha ehhez bizonyítékra is szükséged van, akkor csak nézd meg, mennyire rendezetten tartja behúzva a farkát, míg fekszik.

Termelés

Toby

Toby segít felkavarni a csapatot, és okosan irányítja őket, hogy a termelés óraműpontossággal működjön. Amúgy nagyon jó a matekban is.

Art

Harley

Mini Golden Retriever Harley segít az új artworkök elkészítésében, amikor az szükséges. Egyébként elfoglalt a legfontosabb napi teendőjével, ami a szieszta.

Mishu

Mishu más módon közelíti meg a dolgokat, hiszen ő egy macska, és ez nagyon hasznos azoknál a projekteknél, ahol együtt dolgozik Harley-val. Arra is emlékeztetni szeretne titeket, hogy az összes Hearthstone-ban fellelhető macska közül ő a Legjobb!

Üzleti teendők

Gary

Gary a Hearthstone üzleti dolgain munkálkodik. Ne hagyd, hogy a bolyhok megtévesszenek - ő egy igazán eszes businesskutya.

Tervezés

Leela

Leela messze él az irodától, és csak néhány speciális projekt alkalmával tér be hozzánk. Leela rendíthetetlenül hisz abban, hogy rossz ötletek nem léteznek, ennek is köszönhető, hogy folyamatosan ragaszkodik a "Beg of Treats" (pitizés) emote opcióhoz.

Mérnök

Winston

Amikor a Hearthstone-ról van szó, előfordulhat, hogy ez a kutya veszít egy kicsit, de egyébként egy csomót nyer a nevéből adódó szóvicc miatt (Wins-a-Ton). Mindenkinek társaságot ad Winston a mérnöki részlegen, legújabb projektje pedig annak felfedezése, hogy miként lehet automatizálni a fül mögötti vakarózást.

Üzleti intelligencia

Sunny

Tökéletes névvel rendelkezik, ami passzol a ragyogó beosztásához, Sunny felvillanyozza napjainkat azzal, hogy odavan az üzleti intelligencia minden részletéért.

Minőségbiztos

Nimbus

Nimbus általában keményen dolgozik a játék tesztelésén a QA részlegen. Gary-nek és Nimbus-nak egy régóta fennálló baráti rivalizálása szól arról, hogy melyikük a jobb felhő.


Ez csak néhány kisállat, akik támogatják a Hearthstone-t a színfalak mögött. Szeretnétek még több Hearthstone kuttyantást? Tudassátok velünk Twitteren, vagy Facebookon!

Azt hiszem ezzel most érthetővé vált, hogy miért nem érkeznek újítások a játékba, és miért ennyire elhanyagolt a Hearthstone, mert kutyák dolgoznak rajta! Viszont akkor rögtön másképp tekintek erre a játékra. Ez a legjobb játék, amit kutyák készítettek.

Forrás: Hearthstone kuttyantás - 2019 január

Vissza a főoldalra!

kuttyantás

További híreink