HírekHearthstone Esport 2024

Hearthstone Esport 2024

Borovi Bence | 2024.01.23 21:00
1735

Hearthstone Esport 2024

Februárban visszatér a Hearthstone Esport! A 2024-es évben az esportot tekintve a Standard játékmódon lesz a hangsúly, három nagy versennyel.

 
  • Mindössze két Master Tour lesz idén a tavalyi három helyett és a tavalyelőtti hat helyet.
  • $350 000-re csökkent a Világbajnokság összdíjazása a tavalyi $500 000-ről.
  • Idén nem lesz Battlegrounds: Lobby Legends verseny.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Master Tour 2024

Két Master Tour bajnokságra és a 2024-es Világbajnokságra lehet számítani.

Minden egyes Master Tour-ban a 16 legjobb játékos fog összecsapni $50 000 összdíjazásért. Majd végül a Világbajnokságon az év legjobb nyolc játékosa fog megküzdeni a $350 000-os fődíjért és az örök dicsőségért!

Mássz fel a ranglétrára februárban és márciusban, hogy a tizenhat áhított hely egyikét megszerezhesd a Master Tour: tavaszi bajnokságában. Régiónként a négy legtöbb pontot elérő játékos kerül be (ez 12 játékos), a maradék négy helyet pedig azok szerezhetik meg, akik a legtöbb pontot érték el, de még nem kaptak meghívást, régiótól függetlenül.

A Master Tour: nyári bajnokság ugyanígy fog működni, de ott a júniusi és a júliusi szezon eredményei fognak számítani.

Kompetitív pontok 2024

Mindegyik Master Tour két legjobb helyezettje meghívást fog kapni az év végi Világbajnokságra. A maradék négy helyet konzisztensen nagyszerű teljesítménnyel lehet megszerezni, vagyis a legtöbb pontot kell szerezni a februári, márciusi, júniusi, júliusi, októberi és novemberi szezonokban (egy hely érhető el a legtöbb pontot szerzőnek minden egyes régióban, továbbá még egy hely jár annak, aki a legtöbb pontot szerezte, de még nem kapott meghívást, régiótól függetlenül).

Izgatottak vagyunk, hogy egy újabb nagyszerű Hearthstone Esport év veszi kezdetét, ami heves küzdelmet fog eredményezni a Standard legerősebb játékosai között. Tekintsétek meg a 2024-es Master Tour hivatalos szabályzatát a részvétellel és egyéb fontos szabályokkal kapcsolatosan. Továbbá figyeljétek a híreket, hogy megtudjátok miként nézhetitek majd a versenyeket.

Találkozunk a fogadóban!

Forrás: Blizzard

masters esport 2024

További híreink