HírekHearthstone Hungary a kezdőképer...

Hearthstone Hungary a kezdőképernyőn Androidon

Borovi Bence | 2018.07.27 22:00
814

Hearthstone Hungary

Aki Androidos eszközről látogatja az oldalt, annak ma már feltűnhetett egy új üzenet, - ami 3 havonta jelenik majd meg, ha valaki elutasítja - amin az szerepelt, hogy a HSHU hozzáadása a kezdőképernyőhöz.

Természetesen a Chrome-ban már hosszú ideje van lehetőség egy weboldal kezdőképernyőre való kitűzésére, de ez kissé másabb.

Az alapértelmezett funkcionalitás szerint csak egy szögletes ikont rak ki a kezdőképernyőre, aminek a szélén a Chrome ikonja is látható.

  • A Hearthstone Hungary ikonja megjelenik a programok között is, mint bármelyik telepített program - mindössze 299kB helyet foglal - és természetesen bármikor eltávolítható.
  • A programok közül természetesen ki lehet tenni a kezdőképernyőre is az ikonját.
  • Az oldal első megtekintésekor értesít az oldal, hogy ki szeretnéd-e tenni, vagy sem. Amennyiben nem, akkor legközelebb 3 hónap múlva értesít újra.
  • Támogatja az adaptív ikonokat is (Android 8.0 Oreo és annál újabb verziókon).
  • A "program" egyedi betöltő képernyővel is rendelkezik, illetve használata közben az értesítési sávot is átszinezi az aktuális téma alapján.
  • A "program" használata közben az értesítési sávon egy új értesítés jelenik meg, aminek segítségével az éppen aktuális oldalt egy érintéssel meg lehet osztani bàrkivel.

A Hearthstone Hungary így tulajdonképpen külön programként is elérhető. Egyébként dolgozunk egy valódi Androidos Hearthstone Hungary programon is, majd meglátjuk, hogy abból lesz-e valami.

A háttérben egyéb optimalizálások is történtek (Lighthouse alapján) - továbbra is mindig törekszünk a lehető legnagyobb optimalizációra (például 2014-ben megnyertük az Év Honlapja díjat az ifjúsági kategóriában, W3 Validatoron is hibátlan az oldal, de mindig vannak újdonságok, ami miatt ismét lehet optimalizálni).

Hearthstone Hungary Hearthstone Hungary Hearthstone Hungary Hearthstone Hungary Hearthstone Hungary

Mindenkinek kellemes nézelődést, nagyszerű paklik/képek/mini-hírek/aréna futamok feltöltését, illetve értékelését és sikeres Hearthstone-ozást kívánunk!

Vissza a főoldalra!

hshu android

További híreink