Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Hearthstone Hungary felhívás - Nem minden Fireside Gatheringért fog járni az új Warlock hős

Beküldve: , által. Megtekintve:7906

Hearthstone Hungary

Kissé nagy itt a káosz és ideje rendet rakni! Nem szeretném, hogy bárki is fölöslegesen utazzon (fölöslegesen költsön pénzt) egy olyan eseményre, ahol végul nem is jár Nemsy - az új Warlock hős!

Az új Warlock hős csak akkor szerezhető meg, ha már egy "létező fogadó" eseményén veszel részt. Mit is jelent ez?

A FiresideGatherings.com oldalán létrehozol egy versenyt, amin legalább három játékosnak kell jelen lennie (ez azt jelenti, hogy az adott helyen egy Wi-Fi-n, mobileszközön, GPS-el ellenőrizve legalább három különböző személy vesz részt). Amennyiben ez az esemény megtörtént visszamész a FiresideGatherings.com-ra és ha minden igaz lesz lehetőséged Tavern (Fogadó) létrehozására és a következő versenyeden már meg lehet szerezni a hőst.

Amint valaki létrehozott egy fogadót a Blizzard oldalán és sikeresen lezajlott egy verseny legalább 3 fő részvételével, akkor a fogadót ilyen módon lehet látni a Blizzard oldalán: Hearthstone Hungary fogadó.

Mire figyelj mindig:

 • A meghirdetett verseny szerepel-e a FiresideGatherings.com-on a megfelelő helyszínen
 • A FiresideGatherings oldalon a létrehozónak van-e egyedi ikonja (NAGYON FONTOS)
  • Az alábbi képen jól látható, hogy egyedül a "BarCraft Szeged Fireside Gathering 2" rendelkezik egyedi képpel, (tehát van olyan fogadó a Blizzard oldalán) a több esemény mellett pedig csak az alapértelmezett kép látható, tehát azokon biztosan NEM lehet megszerezni az új Warlock hőst
 • Fontos, hogy az esemény október 17-én, vagy azt követően legyen (ezért sajnos a BarCraftos verseny is kiesik)

Hearthstone Hungary Tavern

 • A helyszín rendelkezik Wi-Fi-vel
 • Az esemény létrehozója legalább a Tutorialt lejátszotta a Hearthstone-ban (elképzelhető, hogy minimum a 20-as szint is szükséges egy hőssel) - ezt sajnos nehéz ellenőrizni
 • Az esemény létrehozója tudja, hogyan kell a Fireside Brawl-t elindítani

Mit tesz a Hearthstone Hungary azért, hogy jó eseményre menjek el?

 • Ez a cikk már magában nagy segítség lehet, de még egy létező fogadó esetén is előfordulhat, hogy nem fog menni a Brawl
 • A Hearthstone Hungary megpróbálja mindenkivel felvenni a kapcsolatot, (Ti is megkereshettek minket a Hearthstone Hungary Facebook oldalán, vagy a borovi.bence@hearthstonehungary.hu e-mail címen, de akár itt is írhattok, vagy a fórumban) hogy a lehető legtöbben megszerezhessék a Warlock hőst!
 • Itt az oldalon lesz egy összefoglaló cikk az összes eseményről és mindegyik mellé oda lesz írva, hogy "Hearthstone Hungary által garantált, vagy nem" az adott esemény megbízhatósága!
 • Budapesten kívül szinte biztosan lesz már esemény Debrecenben is, illetve Szegeden is!

Segítség azoknak, eseményt/versenyt hoznának létre a Warlock hősért:

 • Amikor létrehozod a versenyedet, akkor az egy Battle.net fiókodhoz lesz kötve (értelemszerűen ahhoz, amelyikkel be vagy jelentkezve). Jól vigyázz, hogy ez tényleg az a fiókod legyen, amivel Hearthstone-ozni is szoktál!
 • A FiresideGatherings.com oldalán hozz létre egy versenyt, amin legalább három játékosnak kell jelen lennie (ez azt jelenti, hogy az adott helyen egy Wi-Fi-n, mobileszközön, GPS-el ellenőrizve legalább három különböző személy vesz részt). Amennyiben ez az esemény megtörtént visszamész a FiresideGatherings.com-ra és ha minden igaz lesz lehetőséged Tavern (Fogadó) létrehozására és a következő versenyeden már meg lehet szerezni a hőst.
 • Létrehozod az új versenyt a FiresideGatherings.com-on (látható lesz mellette a fogadód és annak a képe) egy nyilvános, bárki számára hozzáférhető helyen (például: kocsma, esport bár, iroda, rendezvényközpont, stadion, stb.). Nagyszerű!
 • Eljött a verseny napja! Jönnek a játékosok! Belépsz a Hearthstone-ba a telefonodon/tableteden az adott helyszín Wi-Fijére kapcsolódva a megfelelő régióban (EU).
 • Rányomsz a "Friend List" ikonra, majd látni fogsz egy  Fireside Gathering opciót a fogadód nevével. Arra kattints rá. Adj hozzáférést a GPS-hez és ezt követően létrejön a Fireside Brawl opció mindenkinek, aki a helyszínen ugyanazt a Wi-Fi-t használja.
 • Játszatok egy meccset a Fireside Brawlban és már meg is van a gnóm Warlock hős!
 • Amennyiben a Blizzard változtatna a dolgokon (például egyszerűsítené) akkor ezt a cikket  frissíteni fogom!

Hearthstone Hungary Tavern Hearthstone Hungary Tavern Hearthstone Hungary Tavern

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

fireside tavern esport hős

Ezeket olvastad már?

További híreink