HírekHearthstone kérdezz-felelek: Kár...

Hearthstone kérdezz-felelek: Kártya változások érkeznek, minden kasztnak kell laphúzás

Borovi Bence | 2020.04.15 13:00
3197

quest mage nerf érkezik

Tegnap este tartott a Hearthstone csapat a Redditen egy "AMA"-t, (kérdezz bármit) ahonnan most összegyűjtöttük a legfontosabb válaszokat.

  • A jelenleg metában a következő lapok problémásak, vagyis nerfre számíthatnak: Sacrificial Pact, Bad Luck Albatross, Frenzied Felwing, Kael'thas Sunstrider
    • A Demon Hunter adatait még figyelik, de úgy néz ki, hogy további 1-2 lap változhat. Viszont le vannak nyűgözve attól, hogy milyen nagyszerű volt a játékosok reakciója az új kasztra.
  • A Sacrificial Pact nem szórakoztató, ha nagy szerepet játszik a metában. Több Jaraxxus-t látni viszont szórakoztató lenne.
  • Kael'thas Sunstrider-nek nem akarják teljesen tönkretenni a kombózási lehetőségét.
  • Még tavaly írtak a kasztok identitásáról (itt megtekinthetitek nálunk is: Wiki > Hasznos > Kasztok identitása), amit azóta is figyelembe vesznek. Erre nagyszerű példa az új kiegészítőből az Overgrowth. Azonban a laphúzás egy nagyon fontos része a játéknak, és az rendben van, ha néhány kaszt kevesebb laphúzással rendelkezik, de egy kasztnak sem kellene lennie, ami egyáltalán nem rendelkezik laphúzással.
  • Aréna: További apróbb módosításokat terveznek, mert a Demon Hunter még mindig kissé erősebb a kelleténél. (Az összes arénában jelenleg elérhető lap értékelve lett az oldalunkon, ezeket itt találjátok, illetve az aréna készítőnkben is!)
  • Wild: A Quest Mage-et, és a Darkest Hour Warlockot nerfelhetik. Ezek olyan paklik, amelyeknél a másik játékos egyáltalán nem tud beleavatkozni a játékba, és korábban is ilyenek miatt nerfeltek. Természetesen a Wildban mindig is lesznek őrült kombók, de ez a két pakli "nagyon nem egészséges". A nerfek az Open the Waygate, és a Bloodbloom lapokat fogják érinteni.

Quest Mage 8320

Pakli megtekintése

Darkest Hour Warlock 14420

Pakli megtekintése

Vissza a főoldalra!

kártya nerf qa

További híreink