HírekHearthstone Patch 15.2: Tombs of...

Hearthstone Patch 15.2: Tombs of Terror, Discover mechanika változások, okos pakli készítő Wildban is

Borovi Bence | 2019.09.11 08:00
2991

Patch 15.2 - Tombs of Terror

Bekerült a játékba a Tombs of Terror, - de még nem lehet játszani - a pakli készítő már Wildban is okos, illetve hibajavítások is érkeztek.

Az aréna kalapok még nem ebben a patch-ben szűnnek meg, hiszen az majd a 15.4-es patch-ben fog bekövetkezni!

Legfontosabb változások röviden:

 • A Discover kártyák többé nem kapnak kaszt bónuszt (eddig négyszer nagyobb eséllyel ajánlott kasztspecifikus lapokat).
  • Ezzel olyan problémákat akartak megoldani, hogy egy lap túl sokszor ajánlja fel önmagát, vagy más erőteljes lapokat ugyanattól a kaszttól (pl.: Frightened Flunky).
 • Az okos pakli készítő már Wildban is működik.
 • Ide kattintva rendelhető elő a Tombs of Terror. A várható megjelenés: Szeptember 17. 19:00.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Tombs of Terror, Brann és Elise

A Hearthstone következő kaland módja már nagyon közeleg!

Dual-kaszt hősök!

Tombs of Terror, dual-class hősök

Több erőfeszítésre lesz szükség a Tombs of Terror fenyegető plague lordjainak és az erőteljes E.V.I.L. Ligának a legyőzésére, még akkor is, ha te egy legendás hős vagy. Elise, Brann, Finley és Reno sok időt töltött azzal, hogy új képességekre, és tudásokra tegyenek szert annak érdekében, hogy megmenthessék világunkat! Válassz egy hőst, és két kaszt kártyáihoz férhetsz hozzá, illetve teljesen új Hero Powerekhez és kincsekhez!

Plague Lordok!

Tombs of Terror Plague Lords

Masszív murlocok keveredtek össze hatalmas, őrült vízörvényekké és ezek csak halált hoznak. Az E.V.I.L. Liga szabadjára engedte az erőteljes Plague Lordokat a világunkban, és rajtad múlik, hogy sikerül-e megállítani őket! Ezek az óriás szörnyetegek borzasztóan sok életponttal rendelkeznek. Ezért első próbálkozásra valószínűleg nem fogod tudni legyőzni őket, de sebaj, mert a következő futamban onnan folytathatod ölésüket, ahol abbahagytad.

Erőteljes kincsek!

Tombs of Terror treasures

Egy jó felfedező mindig felkészülten érkezik. Nyúlj bele a zsákodba és kezd a futamodat erőteljes kincsekkel. Kihívások teljesítésével, és ellenségek legyőzésével tudod feloldani őket. Futamjaid során táskád meg fog telni tömérdeknyi varázslatos eszközzel és erőteljes kártyával, ahogy haladsz előrébb a Tombs of Terrorban.

A Tombs of Terror előrendelése

Szerezd meg a limitált ideig elérhető Deluxe csomagot, ami egy extra kártya hátlapot és egy véletlenszerűen kiválasztott Saviors of Uldum Legendary-t is tartalmaz!

Tombs of Terror előrendelés

 • Amikor a Terror Sírjai megnyílnak szeptember 17-én, egy másik csomagot lehet majd megvásárolni alacsonyabb áron, de ez már nem fogja tartalmazni a kártya hátlapot és a véletlenszerűen kiválasztott Saviors of Uldum Legendary-t sem.

A 3., 4. fejezet, és a Grand Finalé csak a következő hetekben fog megnyílni.

VÁSÁROLD MEG MOST!

Az okos pakli készítő megvadult!

Az okos pakli készítő mostantól Wild formátumú paklikat is létre tud hozni, illetve be tud fejezni.

 • Ez a funkció továbbra is fejlesztés alatt áll, ezért váratlan eredményekbe is futhattok.

Kártya hátlapok

A következő kártya hátlapok kerültek be a játékba:

 • Titanic Tasks: A Tombs of Terror normál módjának teljesítéséért jár.

Titanic Tasks

 • Tomb Invader: A Tombs of Terror heroic módjának teljesítéséért jár.

Tomb Invader

 • Darkmoon Faire: Az októberi szezonban érhető el 5 Ranked győzelem után.

Darkmoon Faire

Hibajavítások és játék fejlesztések

 • Discover:
  • A Discover kártyák többé nem kapnak kaszt bónuszt (eddig négyszer nagyobb eséllyel ajánlott kasztspecifikus lapokat). Ahogy a Discover egyre inkább specifikusabb lett, így néhány túl kis készletből választ, ezért túlságosan egyforma lapokat adott. Ezzel a változtatással meg fog nőni a Discoverből adott kártyák variációja.
 • Ki lett javítva egy hiba, amitől az egér kurzora szem kurzorrá alakult, miután a Tombs of Terror Tavernjéből lépett ki valaki.
 • A Dire Frenzy mostantól megfelelően generálja a Golden kártyákat, ha a kiválasztott célpont Golden.
 • A Quest kártyákból kapott Hero Powerek mostantól láthatóan kikapcsolva maradnak, ha a Hero Power abban a körben járt, amikor a Mindbreaker a harctéren volt.
 • Elise the Enlightened mostantól balról jobbra haladva duplikálja a kártyákat a kezünkben (eddigi véletlenszerű helyett).
 • Sir Finley of the Sands-től újonnan felfedezett Hero Powerek is megfelelően kikapcsolva maradnak, ha a Mindbreaker ki van játszva.
 • Számos további vizuális és hang hiba került kijavításra a Hero Powerek lecserélésével kapcsolatosan (akár Quest teljesítésről legyen szó, akár Sir Finley of the Sands-ről) abban az esetben, ha az eredeti Hero Power már kijátszásra került abban a körben.

Forrás: Playhearthstone.com: Hearthstone Update 15.2 - szeptember 10

Vissza a főoldalra!

patch

További híreink