HírekHearthstone Patch 16.6.1: Legend...

Hearthstone Patch 16.6.1: Legenda rang javítás

Borovi Bence | 2020.03.20 21:00
1291

Hearthstone Legenda rang

Érkezett egy apró javítás a játékba, mert túlságosan kis léptékben lehetett Legenda rangon haladni az új 16.6-os patch óta, ami ezen a héten kedden érkezett.

Ehhez nem kell semmit letölteni, szerver oldali frissítés történik.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Sziasztok,

Éppen most élesítjük a 16.6.1-es hotfixet, így a Legenda játékosok nagyobb rangbeli változást láthatnak majd a meccseik után. Már elkezdtünk felkészülni a Ranked rendszer átalakítására, ezért már dolgoztunk a háttérben a 16.6.-os patch készítésénél, és felcseréltük a régi rangrendszert az új, sokkal precízebb helyezés módosító formulára, amit a Battlegrounds-ban már használunk. Ez a formula azt is eredményezi, hogy kisebb a rangbeli változás egy meccs után, ezért a Legenda játékosok most azt tapasztalták, hogy sokkal kevésbé változik a helyezésük egy győzelem, vagy vereség után. Ez a mostani változtatás visszaállítja a Legenda rang változásait a régi állapotába, miközben meghagyjuk a sokkal pontosabb pontozó formulát.

Továbbra is megfigyeljük ezeket a változásokat, és közbelépünk, amennyiben szükséges.

Forrás: Reddit/r/Hearthstone - Blizzard

Hearthstone Patch 16.6

Hearthstone Patch 16.6: Új Legendary, kártya buffok, Battlegrounds újítások, Ashes of Outland előrendelés

Ashes of Outland előrendelés, Kael'Thas Legendary ingyenesen, sok Battlegrounds változtatás, és néhány nerf visszaállítása.

Vissza a főoldalra!

patch hotfix

További híreink