HírekHearthstone Patch 21.4: Mercenar...

Hearthstone Patch 21.4: Mercenaries, új hős portrék

Borovi Bence | 2021.10.12 09:00
1413

Hearthstone Patch 21.4

A mai napon este 19:00-kor érkezik a 21.4-es frissítés, amivel egy új játékmód, a Mercenaries kerül be a játékba!

51 Mercenaries lesz elérhető a játékban a megjelenés pillanatában.

Az összes zsoldost, és a hozzájuk tartozó képességeket megtekinthetitek a Blizzard által összeállított PDF fájlban ide kattintva!

A Mercenaries játékmód zsoldosai már ide, a Hearthstone Hungary-re is bekerültek, amelyeket megtekinthettek a Kártyák > Mercenaries oldalon. Amennyiben a zsoldosok felszerelései, és fejlesztései is elérhetőek lesznek, természetesen azzal is frissülni fog az adatbázisunk.

Mercenaries összefoglaló cikkünket itt találjátok.

Meccs összeállító rendszer

A Mercenaries játékmód Fighting Pit része egy teljesen új meccs összeállító és rangsoroló rendszert kapott, ami az eddigi legkomplexebb a Hearthstone hasonló rendszerei közül (pl. Ranked, vagy Battlegrounds). A meccs összeállítása során mindent figyelembe vesz, és a tökéletes ellenfelet választja ki, ha ez nem lehetséges, hogy a gép ellen fogsz játszani, ami szintén nagyon fejlett technológiát használ.

Hibák a megjelenéskor

A Mercenaries megjelenésekor több hiba is lesz, amelyeket majd később fognak javítani, továbbá a legtöbb napi, és heti küldetés nem lesz teljesíthető a Mercenaries játékmódban, kivéve azokat, amelyek azt kérik, hogy nyerjél bármely játékmódban.

Közeleg a Halloween

Készülj fel a Halloween-re egy új csomaggal, ami új hős kinézeteket tartalmaz Rexxarhoz, Jainához, Thrallhoz és Anduinhoz - Ez a Fairy Tales Bundle.

Fairy Tale csomag

Egy új Battlegrounds Bundle (Hallow's End) is elérhető lesz, amiben 7 új hős kinézet jár a Battlegrounds-ba:

Halloween Battlegrounds csomag

Forrás: PlayHearthstone

Vissza a főoldalra!

patch mercenaries

További híreink