HírekHearthstone PlayIT kupa selejtez...

Hearthstone PlayIT kupa selejtező#3 - interjúk

Kovács Márk | 2016.11.22 11:15
1495

Hétvégi, PenhaDani elleni győzelme után Adam0227 követi a PlayIt döntőjébe Justbrave-et és Exigot.

 

Mozgalmas hetünk volt. Bemutatták az új kiegészítőt és folyamatosan jönnek hozzá az újabb lapok. A Hearthstone PlayIT kupa háza táján  is jöttek újabb információk. A PlayIT és a RentPC mellé beszállt támogatóként a Gamestar és az Aula. Ez a hír még a nyeremény terén fog hozni változásokat, de erről hamarosan.

Adam0227 egy érdekes warriort, warlockot, huntert és egy elmaradhatatlan shaman paklit hozott a versenyre. PenhaDani nem kockáztatott, a shamant bannolta. 

 

Adam0227 Warlock

Pakli megtekintése

Adam0227 Warrior

Pakli megtekintése

Adam0227 Hunter

Pakli megtekintése

Adam0227 Shaman

Pakli megtekintése

 

PenhaDani egy warlockak, druidával, shamannal és hunterrel készült. Ebből Adam0227 nem meglepő módón a Shamant bannolása mellett döntött.

 

PenhaDani Shaman

Pakli megtekintése

PenhaDani Druid

Pakli megtekintése

PenhaDani Warlock

Pakli megtekintése

PenhaDani Shaman

Pakli megtekintése

 

A két versenyző első két körben ment az adok-kapok: az első győzelem Ádámé, a második Danié lett.

Warlock - Warrior (0-1)

Warlock - Warlock (1-1)

A harmadik körben Adam0227 került lépéselőnybe.

Druid - Warlock (1-2)

A negyedik fordulóban PenhaDani már sajnos nem tudott nyerni Adam0227 huntere ellen.

Druid - Hunter (1-3)

Gratulálunk a győzelméhez Adam0227-nek!

 

A verseny után elbeszélgettünk a nyertessel

Még nem indultál versenyen azelőtt. Mostanra sikerült elhatároznod magad?

Adam0227 - Korábban, már indultam pár online versenyen, minimális sikerrel. Azóta nem igazán próbálkoztam, csak játszottam a játékkal. Most láttam ezt a lehetőséget, gondoltam belevágok. Nem gondoltam azt, hogy megnyerhetem a selejtezőt, viszont valahogy mégis sikerült győznöm. Közben olyanokat vertem el, akikről soha nem gondoltam volna, hogy akár a közelükbe érthetek. Ezen felbuzdulva tervezek a jövőben egyre több versenyen indulni, mert sokkal jobban lázba hoz, mint egy sima Ranked meccs.

Mozgalmas hetünk volt: sorban érkeznek az új kiegészítő lapjai, Pavel pedig megnyerte a világbajnokságot. Mit szólsz a hét eseményeihez és a kiegészítőhőz?

Adam0227 – A VB eseményeit végig figyelemmel kísértem. ThijsNL-re fogadtam, így sajnos csak 1 packot nyertem. Ettől függetlenül nem bántam meg, legközelebb is rá fogadnék, nagyszerű játékos és gyakran követem a streamjeit. Úgy gondolom, Pavel megérdemelten nyert, jól játszott. Az új kiegészítőben eddig bejelentett lapokkal elégedetlen vagyok. Túl jó lapok, valószínűleg teljesen felforgatják a jelenlegi metát. A Priestnél teljesen nyilvánvaló, hogy ugyanaz a metódus, mint a Shamannal és korábban a Paladinnal is: azok a kasztok, amik lemaradnak később a meta csúcsára kerülnek néhány OP lappal.

A warrior mellett döntöttél, utólag egyértelműen jól. Miért esett erre a kasztra a választásod?

Adam0227 - Nagyon szeretem a Dragon Warrior paklim, egy percig sem kételkedtem abban, hogy jó döntés lesz-e. A Karazhan megjelenése előtt a legjobb deckek között is volt. Ezután lejjebb csúszott a listákon, de szerintem még mindig tökéletes választás, akár ladderre is. Ha jól jön ki a korai játék, nagyon sok lehetőség rejlik benne. Én a Curatoros verziót játszom, plusz egy befejező és aktivátor lapnak ott van még Deathwing, amire nem számítanak, így miután ellenfél minden boardleart kihasznált, kijátszom és leszedhetetlen. Egyébként Rankeden a 2 Drakonid Crusher helyett 2 Book Wyrmöt használok. Ez a Shaman elleni (a meccsek negyedében) a nyerés esélyét nagyban megnöveli, ha meg tudjuk vele ölni a Thunder Bluff Valiantokat.

A Hearthstone PlayIT kupa háza táján néhány újdonság:

A PlayIT és a RentPC mellé beszállt támogatóként a Gamestar és az Aula. Ez a hír a nyeremény terén hoz változásokat, erről hamarosan részletesebben írunk.

 

 

PlayIT HSHU Selejtező

További híreink