HírekHearthstone Szezon 1 - Pandamonium

Hearthstone Szezon 1 - Pandamonium

Borovi Bence | 2014.03.28 19:00
5309

Pandamonium Hearthstone

Áprlilis 1-én érkezik az első hivatalos szezon a Hearthstone-ban és új kártya hátlapokat szerezhettek.

 

Most, hogy a Hearthstone hivatalosan is megjelent PC-re, a kártyák az asztalon várnak, hogy a legenda játékosok egyik legjobbjává válj. Áprilisban, ha ranked meccseket játszol és eléred a 20-as rangot, egy gyönyörű Pandaria-témájú kártya hátlap lesz a jutalmad.

Hearthstone panda hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, csak a szezon végén, tehát április 30-án.

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. A jelenlegi, 4. teszt szezonban elért teljesítményed alapján fogod az első igazi teszt szezont elkezdeni. Minden egyes rang elérése egy csillagot jelent.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz. Akárcsak a Pandariás hátlapot, úgy ezt is csak a szezon végén fogod megkapni.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha a következő szezonban nem éred el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad. A 20-as rang eléréséért pedig minden hónapban más hátlap fog járni.

Továbbá Blizzard szeretné mindenkivel tudatni, hogy akik minden szezonban elérik a legenda rangot, egy meghívást fognak kapni az év nagy Hearthstone bajnokságára, amelyet a Blizzard fog rendezni. A részletekről majd később!

Annyit még szeretnék megjegyezni, hogy szerintem ez a bajnokság a BlizzCon-on lesz, és nyilván nem kis összegeket vihetnek haza a nyertesek, úgyhogy mindent bele!

Forrás: Battle.net, Hearthstone első hivatalos szezon - Pandamonium

patch hátlap szezon

További híreink