HírekHearthstone Verseny

Hearthstone Verseny

Borovi Bence | 2013.11.21 13:50
934

Hearthstone

Mivel többen is kértétek, ezért megpróbálunk egy versenyt összehozni.

 

FONTOS: Mielőtt elkezdődne a verseny a résztvevők vegyék fel egymást BattleTag alapján, célszerű a challonge-ben névnek megadni a BattleTag-eteket, vagy megadhatjátok itt is a hozzászólásokban, a fórumban vagy akár a facebook csoportban is! Ha nem veszitek föl egymást ismerősnek, nem fogtok tudni egymás ellen játszani! :)

Tervezett idöpont:  November 24. Vasárnap 16.00 - >
Tervezett játékos szám: 8 (megnövelve!)
Díj: Nincs egyelőre, hogy akiknek nincs bétakulcsuk ne érezzék magukat rosszul!

16.00-kor kezdenek játékosok! (Amennyiben több jelentkező lenne megnövelem ezt a számot)
Minden játékos egy előre elkészített paklival játszhat, a legendary és epic lapok használata ezen a versenyen tilos!
3 meccs: Aki nyer kettőt tovább jut, a vesztes kiesik a versenyből!
A játék végén készítsetek képernyőképet, amivel igazoljátok, hogy ki nyert és a képet töltsétek fel ide a hozzászólásokhoz! Az is elég, ha leírjátok, hogy ki nyert nem feltétlen szükséges a képernyőkép.
Feltételezzük, hogy senki se fog csalni, mivel nincs értelme, hiszen semmit se lehet nyerni, viszont a későbbi versenyek már komolyabbak lesznek, ha elindul a nyílt béta! Van pár ötletünk, de a Ti ötleteiteket is szívesen várjuk akár itt, akár a Hearthstone Versenyek topicban!

Jelentkezés: Itt tudtok jelentkezni.
Challonge regisztráció: A fönti linken a 'Create an account' gombra kell kattintani, majd meg kell adni egy felhasználó nevet, egy e-mail címet és egy jelszót, ennyi az egész. Utána már lehet is jelentkezni.
Itt elérhető a verseny: Challonge.com/hungary

Sose csináltam még ilyen versenyt, úgyhogy ötleteket várok illetve szóljatok, hogy mit csináltam rosszul a challonge-be! :-)

hearthcup

További híreink