HírekHearthstone Világbajnokság csapatai

Hearthstone Világbajnokság csapatai

Borovi Bence | 2014.10.24 15:00
2186

Hearthstone világbajnokság BlizzCon

Megtudtuk, hogy a Hearthstone Világbajnokságra továbbjutott játékosok kikkel kerültek egy csapatba. Részletek a tovább után.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Hearthstone Világbajnokság közeleg! Hamarosan a 16 legtapasztaltabb kártya-dobáló össze fog gyűlni a világ minden pontjáról, hogy összecsapjanak $250,000-ért. A játékosok Európából, Amerikából, Kínából, Koreából és Taiwainról négy csoportba kerültek, akik a legjobb 8-ba való továbbjutásért fognak versengeni.

A Hearthstone Világbajnokság november 2-án kezdődik az ESL Burbank Stuidójában 19:00-kor (magyar idő szerint) és november 3-án 19.00-kor folytatódik. A versenyeket kommentálni fogja Dan "Artosis" Stemkoski, Dan "Frodan" Chou és Isaac "Azael" Cummings-Bentley, továbbá a Hearthstone kasztok egyensúlyának tervezője Ryan "Realz" Masterson és a játék egyik főtervezője, Ben Brode is. Mindezt megtekinthetitek a PlayHearthstone hivatalos Twitch csatornáján! A meccseket követően Rachel "Seltzer" Quirico interjút fog készíteni a játékosokkal.

  A csoport B csoport C csoport D csoport
Amerika DTwo Tarei Firebat Strifecro
Európa Numberguy Kaor Greensheep Kolento
Kína Tiddler Celestial Nicolas Qiruo RunAndGun
Taiwan Tom60229     FrozenIce
Korea   RenieHouR Kranich  

csapatok a Hearthstone Világbajnokságon

A legjobb 8 egy héttel később a BlizzCon-on fog összecsapni!

Ne feledjétek, hogy október 29-én 23:59-ig játszhattok a játékunkkal is, ahol megtippelhetitek a játékosok sorrendjét. Amennyiben úgy érzitek ezek a csoportok változtatnak a korábban elkészített sorrendeteken, ne aggódjatok, hiszen a határidőig bármikor átrendezhetitek.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone Világbajnokság csapatai

esport tournament játék blizzcon2014

További híreink