HírekHearthstone világbajnokság jutalmak

Hearthstone világbajnokság jutalmak

Borovi Bence | 2014.05.23 15:00
2890

hearthstone világbajnokság

Nemrégiben írtunk a Hearthstone világbajnokságról, melyet a BlizzCon-on fognak megtartani idén és most megtudtuk azt is, hogy mik lesznek a győztesek jutalmai.

 

Az első helyezett 100 000$-t vihet haza, vagyis ez nagyjából 23 000 000 (23 millió) forintnak megfelelő összeg.

Második helyezett jutalma: 50 000$

3.-4. helyezett jutalma:  15 000$ fejenként

5.-8. helyezett jutalma: 7 500$ fejenként

9.-16. helyezett jutalma: 5 000$ fejenként

hearthstone jutalmak világbajnokság blizzcon

Részletes információk:

Az európai Hearthstone Tournament-re 130 játékost fognak meghívni, arra bejutni a következőképpen lehet:

  • Legyél a legjobb 16 legenda játékos között áprilisban, májusban, júniusban, júliusban vagy augusztusban.
  • Minden játékos csak egyszer vehet részt ezen a Tournament-en. Tehát, ha egy játékos egy másik hónapban ismét a top 16-ban van, akkor a mögötte lévő játékos fogja átvenni a helyét.
  • Bizonyos közösség által szervezett versenyekről is fognak játékosokat behívni a Tournament-re. Ezeket a versenyeket majd ki fogják emelni.
  • Egy "Utolsó Esély" versenyt is fognak rendezni közvetlen az európai Tournament előtt, hogy a maradék helyeket feltöltsék. Erre csak olyan játékosokat fognak meghívni, akik legalább egyszer elérték a legenda rangot április és augusztus között, továbbá az alábbi országok egyikében tartózkodnak: Ausztria, Belgium, Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Luxembourg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Oroszország, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Ukrajna és Egyesült Királyság.

​Az európai Hearthstone Tournament-ről:

130 játékos fog részt venni és két részre lesz bontva a verseny. A 130 játékos egymás ellen fog játszani az áprilistól augusztusig tartó szezonokban elért helyezéseik alapján. A legjobb két játékos azonnal a 2-es fázisba kerül, szóval érdemes minden szezonban a legjobbat kihoznotok magatokból!

A meccsek Bo5 formátumúak lesznek, melyek az "utolsó hősig" fognak tartani. Minden játékos három különböző paklival indul a meccseken, amint egy pakliját legyőzték, egy újat kell választani a következő meccséhez, ha elfogytak a paklijai veszített.

Első fázis:

  • Swiss formátum
  • Ha egy játékos elveszít 3 meccset, kiesik a versenyből.
  • Amennyiben egy játékos +5 "pontot" elér, továbbjut a 2. fázisba. ( A pontok győzelmek - vereségek alapján jönnek ki. 5-0, 6-1 vagy 7-2 mind +5-nek számítanak.)

2. fázis:

  • Itt már csak a legjobb 16 játékos vesz részt.
  • Véletlenszerűen négy, négyfős csapatba fognak kerülni a játékosok.
  • A legjobb két játékos minden csapatból bekerül a végső döntőbe, ahol az utolsó 8 játékos küzd meg egymás ellen.

Így néz ki a 2. fázis:

Hearthstone európai döntő bajnokság

Az európai Hearthstone Tournament legjobb négy játékosa részt vehet a Hearthstone világbajnokságon, vagyis a BlizzCon 2014-en!

Tudjuk, hogy a magyar közösségben is több játékos is elérte már a legenda rangot. Ezúton szeretnénk mindenkinek sok sikert kívánni a versenyekhez és úgy a Hearthstone-hoz általánosságban! "The Light shall bring Victory!"

Korábbi cikkünk a Hearthstone világbajnokságról itt olvasható!

Forrás: 2014 Hearthstone világbajnokság - Hearthstone Battle.net

tournament esport blizzcon2014 blizzard

További híreink