HírekHivatalos: Április 3-án jelenik ...

Hivatalos: Április 3-án jelenik meg a Blackrock Mountain kaland mód!

Borovi Bence | 2015.03.27 08:00
2315

blackrock mountain hearthstone kaland megjelenési dátum április 3

Elég bátor (vagy őrült) vagy ahhoz, hogy szembeszállj az ősi gonoszokkal, melyek Blackrock Mountain-ban leselkednek rád? Hamarosan a hegység megnyílik, ami lehetővé teszi a kalandoroknak, hogy bejárják a hegyet és legyőzzék a tüzes elementálokat, a vad sárkányokat és a többi ingerlékeny ellenséget!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Blackrock Mountain-nal 31 új kártya érkezik,  melyek kezelhetetlenül forróak és a hegy mélyén epikus küzdelmek során lehet megszerezni az ikonikus hősök legyőzésével. A kaland során megszerezheted Azeroth leghatalmasabb lakóinak erejét és új Dragon típusú kártyákat oldhatsz fel. Továbbá kapsz egy új harcteret, új zenét és egy csomó legendás ellenfelet - továbbá mind a kilenc Hearthstone hős két teljesen új lappal fog gazdagodni.

A Blackrock Mountain kaland mód április 2-án jelenik meg az amerikai régióban (beleértve Délkelet-Ázsiát és Óceániát is), április 3-án pedig Európában, Koreában, Taiwan-on és Kínában fog megjelenni a játék Windows-ra, Mac-re, iPad-re és Android tabletekre. A megjelenés napján az első szárny lesz elérhető, ami a Blackrock Depths. A kaland módot előrendelhetitek 21,99 Euro-ért (17,49 GBP), használhattok iTunes és Google Play egyenleget is, továbbá az előrendeléshez egy igazán tüzes Molten Core hátlap is jár! Az előrendelés véget ér, amint a Blackrock Mountain megjelenik!

Élesítsétek pengéitek, gyakoroljátok varázsigéiteket és készüljetek a csatára a Blackrock Mountain: Hearthstone kalandban, ami április 3-án veszi kezdetét!

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Április 3-án jelenik meg a Blackrock Mountain!

Vissza a főoldalra!

blackrockmountain kaland

További híreink