Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!

HírekHol törhetem be a korábbi Classi...

Hol törhetem be a korábbi Classic lapjaimat?

Borovi Bence | 2021.04.01 17:00
2479

Preparation Legacy és Core szett

Bár már többször írtunk erről, sokan még mindig azt hiszik, hogy a Classic lapok a Core szettbe kerültek, de ez tévedés. Ismét elmagyarázzuk.

 

Tehát a Core szett egy új, ideigleneses, évente változó szett. A Core szett lapjait mindenki ingyenesen megkapja, éppen ezért se nem betörhetőek, se nem kraftolhatóak.

Az eddigi Classic lapjaid átkerültek a Wild formátum Legacy szettjébe, ott be tudod törni őket!

  • A fenti képen látható két Preparation; a bal oldali a Wild formátum Legacy szettjéből való (az betörhető, illetve kraftolható), a jobb oldali pedig a Core szettben található (nem betörhető, nem kraftolható).

Ezeknek a lapoknak a többsége a Classic formátumban is elérhető (az a 240 darab kártya, ami 2014. júniusában is benne volt a játékban). Fontos tudni, hogy annak ellenére, hogy a Wild Legacy szettjében lévő, és a Classic formátumban lévő lapok két külön kártyának tűnnek, valójában eggyek.

  • Tehát, ha a Wild formátum Legacy szettjében betöröd a Knife Juggler-t, akkor az a Classic formátumban sem lesz már meg.
  • Ha a Classic formátumban lekraftolod a Knife Juggler-t, az a Wild Legacy szettjében is meg lesz.

A Wild formátumnál ne lepődjetek meg, ha egy lapból egymás mellett többet is láttok. Ez teljesen természetes - nemcsak a Hearthstone-ban, hanem a mi pakli készítőnkben is így van -, hiszen például az Innervate esetében az egyik Innervate a Core szett lapja, a másik Innervate pedig a Wild formátum Legacy szettjének a lapja.

Hearthstone magyarázatok

Válaszok, magyarázatok a Core és Legacy szettről, illetve a Classic formátumról

Sok kérdés felmerült a Legacy szettel, a Core szettel, és a Classic formátummal kapcsolatban, ebben a cikkben remélhetőleg mindenre választ kaptok.

classic legacy standard wild

További híreink