HírekHősök törnek elő: Új Hearthstone...

Hősök törnek elő: Új Hearthstone hősök érkeznek!

Borovi Bence | 2015.06.04 19:00
5923

magni hős érkezik a hearthstone-ba

"Nézd csak ki van itt!"

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Új arcok tértek be a fogadóba! A Hearthstone: Heroes of Warcraft boldogan ünnepli az új hősöket, amint kihúznak egy széket a játéktáblánál!

Ezek az új hősök megújítják a kasztokat, melyeket már jól ismertek és szerettek, és néhány egyedi meglepetést is hoznak magukkal.

Kép tökéletes

magni új hearthstone hős

Ezek az új Hearthstone hősök csodálatosan kidolgozott, animált hős portrékkal érkeznek, beleértve olyan rajzokat is, melyeket soha nem láthattatok a Blizzard univerzumban. Az első hős akit bemutatunk egy híres harcos - nem más, mint Ironforge hatalmas királya, Magni Bronzebeard!

magni hero power

Eltekintve a csillogó hős portréktól, ezek az új hősök még egyedi Hero Power animációkkal is érkeznek. Magni verziója a Warrior "Armor Up!" Hero Power-jének garantáltan megerősíti azt a tényt, hogy őfelségével nem lehet szórakozni!

magni hős

Az új hősök egyedi "emote"-okkal és hangokkal is rendelkeznek, melyek megegyeznek személyiségükkel és olyan elképesztő animációkkal robbannak bele a játékba, amivel igazán stílusosan üdvözölheted ellenfeleidet.

magni kártya hátlap

Ha ez még nem lenne elég, az új hősök olyan páratlan kártya hátlapokkal érkeznek, amik még a leghatalmasabb törp királyt is lenyűgözik. A "hűséges Magni" kártya hátlap azonnal bekerül a gyűjteményedbe, amint megvásárolod Magni Bronzebeard-et, és a hátlap bármely pakliban használhatóvá válik.

új hearthstone hősök érkeznek jó áron

Az új hősök a Shop-ban lesznek megvásárolhatóak 8,99 Euro-ért vagy 6,99 GBP-ért! Vedd el az irányítást az áruló Garrosh Hellscream-től és hozd el a törp igazság kalapácsait Magni Bronzebeard-del; az első új Warrior hős a Hearthstone-ba - hamarosan érkezik!

hearthstone fagyos bigyók

Az új hősökkel nem kerülnek új kártyák a gyűjteményedbe, illetve nem változtatják meg a hősök Hero Power-jének képességét és nem számítanak új kasztoknak.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Hősök törnek elő: Új Hearthstone hősök érkeznek!

Vissza a főoldalra!

hős warrior

További híreink