HírekII. PlayIT országos Hearthstone ...

II. PlayIT országos Hearthstone bajnokság

Borovi Bence | 2015.03.06 13:00
3697

playit tavasz 2015 budapest

Jövő héten kezdődnek a PlayIT Hearthstone selejtezők, melyek mindig hétvégén kerülnek megrendezésre és a selejtezők nyertesei a PlayIT-n csaphatnak össze egymással értékes tárgynyereményekért. Részletek a tovább után.

 

Lebonyolítás:

A selejtezők mindig hétvégére esnek, single elimination rendszerben lesznek megtartva, de a szerencse faktor minimalizálása érdekében BO5-ben kerülnek lejátszásra. A selejtezők Battlefy-on lesznek levezényelve a versenyszabályzat szerint. A jelentkezés mellet checkin rendszer is működik, a selejtezők kezdete előtt 15 perccel jelezni kell jelenléteteket, csak ebben az esetben kerültök be a végleges bracketbe. A négy selejtező győztesei mérhetik össze képességeiket a PlayIT-en egy 4 játékos single elimination versenyen, ahol az elődöntők és a 3. helyért folyó küzdelem BO5, míg a döntő BO7 rendszerű lesz.

Nyeremények:

  • 1. helyezett: legalább 50.000 Ft értékű tárgynyeremény
  • 2.helyezett: legalább 30.000 Ft értékű tárgynyeremény
  • 3.helyezett: legalább 20.000 Ft értékű tárgynyeremény

Versenyszabályzat és jelentkezés:

A szabályzat ismeretének hiánya nem mentesít az esetleges büntetés alól, így javasoljuk mindenkinek, hogy alaposan olvassa át jelentkezés előtt. Az online selejtezők szabályzatát itt tölthetitek le.

1. Selejtező (március 21-22.)

Versenyjelentkezés

2. Selejtező (március 28-29.)

Versenyjelentkezés

3. Selejtező (április 4-5.)

Versenyjelentkezés

4. Selejtező (április 11-12.)

Versenyjelentkezés

Forrás: PlayIT - Esport versenyek

playit esport

További híreink