Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Információk a Hearthstone Hungary jövőjéről

Beküldve: , által. Megtekintve:2001

Hearthstone Hungary

Fontos információkat kell megosztanom veletek a Hearthstone Hungary-vel, illetve annak múltjával és jövőjével kapcsolatosan. Olvassatok tovább.

A jövőben kevesebb hír lesz a Hearthstone Hungary-n, bár igazából már a 2018-as év eleje óta ez a helyzet!

Miért lesz kevesebb hír?

  1. Mert a Hearthstone csapatot sem érdekli a játék és napról-napra egyre rosszabbnak tartom a játékot 2013 óta.
  2. A Hearthstone versenyeink is megszűntek, mert egyre kisebb volt az érdeklődés. Példa: 2017. december 18-án volt egy online versenyünk, amin kártyacsomagokat is lehetett nyerni (ilyenre előtte nem volt példa, mert nem létezett a "Gift" lehetőség) és mindössze 8-an jöttek a versenyre, pedig azt a versenyt hirdettem rendesen. 2014-ben egy nyeremény nélküli online versenyre is eljöttek legalább 20-an.
  3. A 2-es pontból következik, hogy már igazából senkit sem érdekel a játék. Látom a Battle.Net ismerőseim közül is, hogy 10-ből 5 profi Hearthstone játékos már be se lépett fél éve, a másik 5 pedig WoW-ozik, vagy Overwatch-ozik.
  4. Elegem van azokból, akik beszólnak, hogy miért éppen erről, vagy arról írok (pl.: kártyatörténetnél, vagy az év ismétlő cikkeknél).
  5. A weboldal indulása óta, vagyis 4 és fél éve veszteséges.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért működik egyáltalán még az oldal, ha az indulása óta veszteséges.

Elárulom:

  1. Őrült vagyok (igen, az, többek között azért, mert például tavaly több, mint 3000 órát töltöttem a Hearthstone Hungary-vel (+ további ~500 órát a HearthCuppal) és hiába van több száz funkció és hiába ez a legszemélyreszabhatóbb oldal, ha a látogatók 99,9%-át nem érdekli).
  2. Szeretem ezt csinálni.
  3. BlizzCon sajtóbelépő felbecsülhetetlen.

Mikor lesznek hírek?

Eddig nem számított, hogy hol voltam, vagy mit csináltam, mindig azonnal kiírtam az új kártyát, vagy a legfrissebb hírt. A jövőben csak akkor írok cikkeket, amikor kedvem tartja, de ez igazából már január óta így megy.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogom majd másképpen gondolni és azonnal kiírok ismét minden hírt.

Viszont az oldal nem szűnik meg, mert mindenképpen folytatom, amíg tart a Hearthstone, vagy lehetőségem van a weboldal folytatására!

Az elmúlt 2 hónapban nagyon sokat gondolkoztam a Hearthstone Hungary-n, ezért cikk ajánlatokat nem néztem, e-mailekre nem reagáltam és a Hearthstone Hungary Facebook aktivitása is teljesen leállt. Mostantól ezek ismét úgy működnek, mint régen, tehát fogok válaszolni a HSHU Facebook oldalán is, illetve az érkező e-mail-ekre is (habár amik eddig érkeztek, azokra már nem fogok válaszolni, úgyhogy ha még lényeges valami, akkor kérlek írjátok meg újra).

A mai napon még egy új funkció is érkezik az oldalra.

Szép napot mindenkinek,

Azeroth-on találkozunk még!

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

hearthstonehungary

Ezeket olvastad már?

További híreink