Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Ismerd az újabb kártyák történetét is: ULDUAR - Mimiron's Head, V-07-TR-ON, Flame Leviathan

Beküldve: , által. Megtekintve:3390

ulduar és algalon the observer

A Goblins vs Gnomes kártyatörténetei lassan a végéhez érnek, ezúttal az Ulduar-ban található legendary-król olvashattok, illetve a titán várost is megismerhetitek és egy filmet is láthattok Ulduar-ról és a történetéről.

A World of Warcraft-ban Ulduar egy hatalmas titán létesítmény, ami Yogg-Saron börtöneként szolgál évezredek óta, akire a Titán Őrzők vigyáztak. Azonban Yogg-Saron megrontotta az őrzőket (Freyá-t (minden élő dolog védelmezője), Hodir-t (a fagyos óriások vezetője), Mimiron-t (gnóm és zseniális feltaláló) és Thorim-ot (a viharok hatalmas erejével rendelkezik, és azt mondják, hogy egyszer egy egész bolygót porrá rombolt)).

A hősök (játékosok) Brann Bronzebeard seregével betörtek Ulduar-ba, ahol első igazi kihívásuk Flame Leviathan volt. Aki egy hatalmas tank, melyet a hősök tankjaikkal, katapultjaikkal és motorjaikkal győztek le közös erővel. Ezt a járművet Mimiron építette, hogy megvédje Ulduar-t a behatolóktól.

flame leviathan hearthstone kártya

Mélyebbre hatolva Ulduar-ban a hősök bejutottak Ulduar előcsarnokába, ahol soha élő ember még nem járt. Néhány óriás legyőzése után egy gépezettől megtudhatták, hogy a titánok meg lettek rontva és nem tudnak tisztán gondolkodni, ezért le kell őket győzni. Ezt követően megindultak a titáni összecsapások, akiket hosszú küzdelmek után sikerült legyőzniük a hősöknek és ismét megtisztult az elméjük, így végül segítettek Yogg-Saron legyőzésében.

A négy titán közül Mimiron az egyik, aki a Mimiron's Head-et is építette, ami egy saját gyártmányú mechanikus helikopter, melyet a játékosok mount-ként is használhatnak a játékban amennyiben olyan szerencsések, hogy Yogg-Saron legyőzését követően megkapják.

mimirons head hearthstone kártya

A harc során Mimiron először a Leviathan MKII egységét veti be a hősök ellen, később átvált a VX-001-re, majd ezt követően az Aerial Commanding Unit-ra és, ha ezek mind kudarcot vallottak, akkor egyesíti három zseniális mechanikus gépezetét egy hatalmas és szinte tökéletes géppé, a [V-07-TR-ON]-á.

v-o7-tr-on hearthstone kártya

Ulduar legmélyén található az Old-God Yogg-Saron, akit már a titánok közös erejével győztek le a hősök, de ezt követően újabb probléma történt, hiszen egy jel érkezett, Algalon jele.

yogg-saron artwork

Yogg-Saron

Algalon, a megfigyelő a titánok hírnöke és azért érkezett, hogy elpusztítsa Azeroth-ot, mert számításai alapján a bolygó megromlott. A hősök természetesen ezt meg akarták akadályozni, ezért rátámadtak Algalon-ra, aki szerint a cselekvéseik logikátlanok voltak, mert a harc összes végkimenetele előre ki volt számolva. Az Omega kódot elküldi a Pantheon-ba (titánok tanácsa) és ez alapján a bolygó elpusztítása következik. Azonban a hősöknek sikerült legyőznie Algalon-t.

"Láttam világokat, ahogy a Teremtők tüzében fürödtek; a lakói eltűntek egyetlen hang nélkül. Teljes naprendszerek születtek és semmisültek meg, mialatt a ti halandó szívetek egyet dobban. Mindezek ellenére, az én szívem mentes az érzelmektől... az empátiától... Én... nem éreztem... SEMMIT! Milliónyi, milliónyi élet veszett kárba! Vajon mindegyikükben megvolt a ti kitartásotok? Vajon szerették az életet... ahogyan ti? Lehet, hogy tökéletlenségetek az - ami szabad akaratot biztosít - ami megengedi, hogy kitartsatok minden kozmikusan kalkulált eséllyel szemben.

Átírtam a válaszkódot. A bolygótokat megkíméljuk. Már nem lehetek biztos a saját számításaimban többé." - Algalon the Observer

Lenyűgöző film Ulduar történetéről magyar felirattal (be kell kapcsolni a feliratot (CC))

Mimiron's Head a Hearthstone-ban: Mielőtt a GvG megjelent volna, sokan ezt a lapot tartották a legerősebbnek. Na, nekik nem lett igazuk. Ha bejön a képessége, hogy a körünk kezdetekor legalább 3 mech lent van a térfelünkön, akkor ugyan örülhetünk, de ez nem sűrűn fog bekövetkezni. Igazándiból nagyon ritkán fordul elő, ezért a mechanikus paklik sem használják szívesen őt. A lap mellesleg a „win more” deffinicíója is lehetne, hiszen ha körünk kezdetén már alapból lent van 3 mechünk, akkor olyan rosszul még sem állhatunk. Viszont az, hogy nem is régen egy patchban valami elképesztően látványos belépő animációt kapott V-07-TR-0N, azzal kiemeli a rossz legendary lapok közül a közepesen jó legendaryk alsó határára. (V-07-TR-0N) Mega-Windfury képessége annyit tesz, hogy egy körben akár négyszer is tud támadni. A sebzését kicsit felbuffolva kemény finisher is válhat belőle.

Flame Leviathan a Hearthstone-ban: Statisztikai adatok alapján ez a legkevésbé használt kasztspecifikus legendary lap. Ha felhúzásra kerül ez a lap, azzal az összes karakterbe (a hősökbe is!) belesebez kettőt. Ez a lap teljesen rossz. Ez a lap a ma ismeretes, hatékonyan működő és gyakran használt paklik egyikébe sem illik bele. Nem csak az, hogy nem illik bele, hanem egyenesen elronthatja a meccset. Mech Mage és a Tempó Mage egyszerűen elvesztheti az összes addig felhalmozott előnyét, a Freeze Mage-ben pedig egyszerűen megvan az esélye annak, hogy a képessége miatt nullára csökkenti Jaina életereje, ha már Ice Block fázisba kerül a hős. Ha mindenképpen kell egy ehhez hasonló lény, akkor ott van cserének Baron Geddon, akinek a képességét legalább akkor lehet kihasználni, amikor az szükséges is. Nem egy jó lap, érdemes lehet betörni.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyatörténet gvgkártyatörténet ulduar mimiron

Ezeket olvastad már?

További híreink