HírekIsmerd az újabb kártyák történet...

Ismerd az újabb kártyák történetét is: ULDUAR - Mimiron's Head, V-07-TR-ON, Flame Leviathan

Borovi Bence | 2015.07.25 09:00
5471

ulduar és algalon the observer

A Goblins vs Gnomes kártyatörténetei lassan a végéhez érnek, ezúttal az Ulduar-ban található legendary-król olvashattok, illetve a titán várost is megismerhetitek és egy filmet is láthattok Ulduar-ról és a történetéről.

 

A World of Warcraft-ban Ulduar egy hatalmas titán létesítmény, ami Yogg-Saron börtöneként szolgál évezredek óta, akire a Titán Őrzők vigyáztak. Azonban Yogg-Saron megrontotta az őrzőket (Freyá-t (minden élő dolog védelmezője), Hodir-t (a fagyos óriások vezetője), Mimiron-t (gnóm és zseniális feltaláló) és Thorim-ot (a viharok hatalmas erejével rendelkezik, és azt mondják, hogy egyszer egy egész bolygót porrá rombolt)).

A hősök (játékosok) Brann Bronzebeard seregével betörtek Ulduar-ba, ahol első igazi kihívásuk Flame Leviathan volt. Aki egy hatalmas tank, melyet a hősök tankjaikkal, katapultjaikkal és motorjaikkal győztek le közös erővel. Ezt a járművet Mimiron építette, hogy megvédje Ulduar-t a behatolóktól.

flame leviathan hearthstone kártya

Mélyebbre hatolva Ulduar-ban a hősök bejutottak Ulduar előcsarnokába, ahol soha élő ember még nem járt. Néhány óriás legyőzése után egy gépezettől megtudhatták, hogy a titánok meg lettek rontva és nem tudnak tisztán gondolkodni, ezért le kell őket győzni. Ezt követően megindultak a titáni összecsapások, akiket hosszú küzdelmek után sikerült legyőzniük a hősöknek és ismét megtisztult az elméjük, így végül segítettek Yogg-Saron legyőzésében.

A négy titán közül Mimiron az egyik, aki a Mimiron's Head-et is építette, ami egy saját gyártmányú mechanikus helikopter, melyet a játékosok mount-ként is használhatnak a játékban amennyiben olyan szerencsések, hogy Yogg-Saron legyőzését követően megkapják.

mimirons head hearthstone kártya

A harc során Mimiron először a Leviathan MKII egységét veti be a hősök ellen, később átvált a VX-001-re, majd ezt követően az Aerial Commanding Unit-ra és, ha ezek mind kudarcot vallottak, akkor egyesíti három zseniális mechanikus gépezetét egy hatalmas és szinte tökéletes géppé, a [V-07-TR-ON]-á.

v-o7-tr-on hearthstone kártya

Ulduar legmélyén található az Old-God Yogg-Saron, akit már a titánok közös erejével győztek le a hősök, de ezt követően újabb probléma történt, hiszen egy jel érkezett, Algalon jele.

yogg-saron artwork

Yogg-Saron

Algalon, a megfigyelő a titánok hírnöke és azért érkezett, hogy elpusztítsa Azeroth-ot, mert számításai alapján a bolygó megromlott. A hősök természetesen ezt meg akarták akadályozni, ezért rátámadtak Algalon-ra, aki szerint a cselekvéseik logikátlanok voltak, mert a harc összes végkimenetele előre ki volt számolva. Az Omega kódot elküldi a Pantheon-ba (titánok tanácsa) és ez alapján a bolygó elpusztítása következik. Azonban a hősöknek sikerült legyőznie Algalon-t.

"Láttam világokat, ahogy a Teremtők tüzében fürödtek; a lakói eltűntek egyetlen hang nélkül. Teljes naprendszerek születtek és semmisültek meg, mialatt a ti halandó szívetek egyet dobban. Mindezek ellenére, az én szívem mentes az érzelmektől... az empátiától... Én... nem éreztem... SEMMIT! Milliónyi, milliónyi élet veszett kárba! Vajon mindegyikükben megvolt a ti kitartásotok? Vajon szerették az életet... ahogyan ti? Lehet, hogy tökéletlenségetek az - ami szabad akaratot biztosít - ami megengedi, hogy kitartsatok minden kozmikusan kalkulált eséllyel szemben.

Átírtam a válaszkódot. A bolygótokat megkíméljuk. Már nem lehetek biztos a saját számításaimban többé." - Algalon the Observer

Lenyűgöző film Ulduar történetéről magyar felirattal (be kell kapcsolni a feliratot (CC))

Mimiron's Head a Hearthstone-ban: Mielőtt a GvG megjelent volna, sokan ezt a lapot tartották a legerősebbnek. Na, nekik nem lett igazuk. Ha bejön a képessége, hogy a körünk kezdetekor legalább 3 mech lent van a térfelünkön, akkor ugyan örülhetünk, de ez nem sűrűn fog bekövetkezni. Igazándiból nagyon ritkán fordul elő, ezért a mechanikus paklik sem használják szívesen őt. A lap mellesleg a „win more” deffinicíója is lehetne, hiszen ha körünk kezdetén már alapból lent van 3 mechünk, akkor olyan rosszul még sem állhatunk. Viszont az, hogy nem is régen egy patchban valami elképesztően látványos belépő animációt kapott V-07-TR-0N, azzal kiemeli a rossz legendary lapok közül a közepesen jó legendaryk alsó határára. (V-07-TR-0N) Mega-Windfury képessége annyit tesz, hogy egy körben akár négyszer is tud támadni. A sebzését kicsit felbuffolva kemény finisher is válhat belőle.

Flame Leviathan a Hearthstone-ban: Statisztikai adatok alapján ez a legkevésbé használt kasztspecifikus legendary lap. Ha felhúzásra kerül ez a lap, azzal az összes karakterbe (a hősökbe is!) belesebez kettőt. Ez a lap teljesen rossz. Ez a lap a ma ismeretes, hatékonyan működő és gyakran használt paklik egyikébe sem illik bele. Nem csak az, hogy nem illik bele, hanem egyenesen elronthatja a meccset. Mech Mage és a Tempó Mage egyszerűen elvesztheti az összes addig felhalmozott előnyét, a Freeze Mage-ben pedig egyszerűen megvan az esélye annak, hogy a képessége miatt nullára csökkenti Jaina életereje, ha már Ice Block fázisba kerül a hős. Ha mindenképpen kell egy ehhez hasonló lény, akkor ott van cserének Baron Geddon, akinek a képességét legalább akkor lehet kihasználni, amikor az szükséges is. Nem egy jó lap, érdemes lehet betörni.

kártyatörténet gvgkártyatörténet ulduar mimiron

További híreink