Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Ismerd az újabb kártyák történetét is: Vol'jin

Beküldve: , által. Megtekintve:6408

voljin hearthstone kártya és története

"Pontosan tudom mit fogok csinálni, Hellscream fia. Végig fogom nézni, ahogyan a néped lassan ráeszmél együgyűségedre. Csak nevetni fogok, amikor majd ők is úgy megvetnek téged, ahogyan most én. És amikor eljő a teljes kudarcod ideje és a hatalmad majd mit sem ér, én ott leszek, hogy véget vessek uralkodásodnak gyorsan és csendesen. Uralkodásod hátralévő idejében a vállad mögé pillantva az árnyaktól fogsz rettegni és amikor az idő eljő és a véred lassan kiszárad, pontosan tudni fogod, hogy kitől érkezett az a nyíl, mi áthatolt fekete szíveden!" - Vol'jin

A sok komolytalan Blackrock Mountain történet után itt az ideje egy kicsit komolyabban venni a dolgokat. Most visszatérünk a Goblins vs Gnomes kártyáihoz és Vol'jin háborúkkal teli történetét ismerhetitek meg.

Az árnyvadász Vol'jin, Sen'jin fia, a Horda jelenlegi vezetője, a Darkspear törzs főnöke, az Echo Isles jogos uralkodója és hűséges szövetségese a Horda egykori vezetőjének, Thrall-nak.

Története

Vol'jin egy kis szigetcsoporton élt Stranglethorn Vale-ben a Darkspear törzsben, ahol apja, Sen'jin - a troll boszorkánymester - volt a törzsfőnök. Ezekben az időkben a Darkspear troll-okat majdnem teljesen kiirtották az emberek és az állandó murloc támadások. Thrall-nak és az orkok érkezésének köszönhető, hogy nem haltak ki. Sen'jin egy bátor csatában vesztette életét a Murloc-ok ellen, amikor népét próbálta menteni. Sen'jin halálával az árnyvadász és egyben fia, Vol'jin lett az új törzsfőnök, hogy visszafizesse tartozását Thrall-nak, amiért megmentette a népét, Vol'jin örök hűséget és szolgálatot tett a Hordá-nak.

voljin artwork

Nem sokkal miután az orkok elhagyták a szigetet egy nagyobb csapatnyi troll szintén elhajózott Kalimdor-ra, de Vol'jin nem volt köztük. Kivárta, míg a tenger boszorkánya megnyugszik, majd egy évvel később a törzs ott maradt tagjaival összegyűjtötték a készleteiket és elindultak Durotar-ba, az ork nemzet hazájába.

A Harmadik Háború alatt az első trollok - akik Vol'jin nélkül jöttek el - segítették az orkokat a Burning Legion elleni küzdelemben. A háborút követően Vol'jin letelepedett népével az Echo Szigeteken, mely Durotar partjainak közelében található.

Azonban ezúttal sem tartott sokáig a béke. Nem sokkal letelepedésüket követően megérkezett Daelin Proudmoore serege, akik megostromolták a szigetet. Vol'jin segítségére érkezett Rexxar, Rokhan és Chen Stormstout, akik evakuálták a sziget troll lakosait. Kénytelenek voltak menekülni a hatalmas emberi sereg elől, ezért Rexxar a tauren-eket és az ogréket is kérte, hogy segítsenek a harcokban. Rexxar úgy gondolta, hogy Jaina elárulta őket és ő intézte a támadást, azonban Thrall ezt kizártnak tartotta és megbeszélte Rexxar-ral, hogy találkozzon Jaina-val. Azonban Jaina helyett harcosok vették körbe Rexxar-t, akik majdnem végeztek is vele. Ezt követően elment Theramore-ba, Jaina otthonába, ahol a mágus meglepődött a történteken és felajánlotta segítségét az orkoknak. Később kiderült, hogy a hatalmas seregeket az apja, Daelin Proudmoore vezeti és nem volt más megoldás, minthogy Rexxar végezzen az apjával.

voljin warcraft történet

Vol'jin úgy gondolta, hogy végre nyugodtan visszatérhet az Echo szigetcsoportra. Azonban egy boszorkánymester, akit Zalazane-nek ismerünk, sötét voodoo varázslatokat gyakorolt, elárulta társait és többségüket rabszolgájává tette és zombivá alakította őket.

Vol'jin nem tehetett mást, minthogy elmenekült a szigetről megmaradt népével, majd megalapította a Sen'jin falut Durotar déli partjainál, ahol sikerrel legyőzték Zalazane-t.

Viszont Vol'jin nem maradhatott a faluban népével, mert Thrall-nak és a hordának Orgrimmar-ban volt rá szüksége.

voljin

A World of Warcraft: Mists of Panadariában:

A Mists of Pandariá-ban a Horda új vezetője, Garrosh Hellscream kitiltotta Vol'jin-t Orgrimmar-ból, mert észrevette azt a romlást, ami átveszi az irányítást Garrosh felett és ezt szóvá is tette. Miután távozott, az őrült ork vezér bérgyilkosokat küldött a troll árnyvadász után, aki ugyan súlyosan megsebesült, de szerencséjére Chen Stormstout rátalált és heteken át kezelték, míg végül teljesen meg nem gyógyult.

Visszatérését követően Vol'jin a Horda többi tagjával és a Szövetséggel közösen harcolt Garrosh ellen egyszerre két fronton is. Sikerrel visszaverte a támadást Sen'jin Village ellen, a Szövetség sikereket ért el Pandariá-n, közösen visszafoglalták Razor Hill-t, majd a hatalmas sereg Durotar mellett gyűlt össze és megindították a végső offenzívát Garrosh ellen, ahol hosszú harcokon és rengeteg áldozat után Garrosh végül elbukott.

Garrosh vereségének pillanatában Thrall kinevezte Vol'jin-t - a Szövetség és a Horda vezetői előtt - a Horda új vezérévé!

voljin warchief

Vol'jin a Hearthstone-ban a Priest új legendary kártyája, 5 Manába kerül, 6/2-es értékekkel rendelkezik, ami első ránézésre kevésnek tűnhet, azonban lerakásakor életet cserélhet egy másik lénnyel. Például egy 8/8-as Molten Giant-et 8/2-essé alakítja át, Vol'jin pedig 6/8-as lesz és a Giant-tel így már könnyedén el lehet bánni, akár egy Holy Smite-tal is.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyatörténet gvgkártyatörténet voljin

Ezeket olvastad már?

További híreink