HírekJoe "joemag" Magdalena távozott ...

Joe "joemag" Magdalena távozott a Hearthstone csapatból

Borovi Bence | 2020.01.13 11:00
1296

Joe Magdalena Goblin

Joe már 6 éve volt a Hearthstone csapat tagja, és az elmúlt egy évben a Tavern Brawl-okon, illetve a speciális eseményeken dolgozott, most azonban távozott a Blizzardtól.

Joemag

Blizzard Entertainment Tweetjeinek a fordítása

Helló mindenkinek! Nagy híreim vannak: Távozok a Blizzardtól. Továbbra is játékokat fogok készíteni, de az nagyban el fog térni attól, amit idáig csináltam. Ez egy hatalmas lehetőség, hogy valami elképesztőt csináljak. A következő hetekben írok majd erről.

Nagyon büszke vagyok arra, amit az elmúlt 14 évben tettem. Az első 8 évben WoW QA-ként (minőségbiztos) dolgoztam, majd 6 évet a Hearthstone csapatban töltöttem, először minőségbiztosként, majd tervezőként. Sokat fejlődtem, és élvezetes volt, hogy a bélyegemet ott hagyhattam ezeken a játékokon.

A blizzard egy hatalmas része volt az életemnek - szó szerint a teljes felnőtt életemnek. A 19. születésnapom előtt kezdtem a Blizzardnál éjjeli műszakban. Sok nagyszerű emberrel találkoztam, és dolgoztam együtt. Büszke vagyok arra, hogy a barátaimnak nevezhetem az iparág egyik legjobb fejlesztőit.

Ez mindenkinek szól a Blizzardnál: Egy igazi kiváltság volt, nagyszerű volt dolgozni nálatok. Alig várom, hogy mit alkottok legközelebb - és tutira vehetitek, hogy ott leszek a következő BlizzConon!

Szeretném megköszönni az egész Hearthstone közösségnek is: Imádtam beszélgetni veletek, és nagyra értékelem a támogatást, amit kaptam tőletek (még a rossz ötleteimért is). Hiányolni fogom, hogy többé nem tudok többé betekintést nyújtani a Brawlokba, és a saját ötleteimbe, de remélem, hogy ti maradtok a következő fejezetre is.

Köszönöm a rám szánt időt, az emlékeket, és úgy mindent. "Well met, well played." @joemag_games

Vissza a főoldalra!

joemagdalena

További híreink