HírekJúnius 28-án megszűnik a HearthPwn

Június 28-án megszűnik a HearthPwn

| 1816

Megszűnik a HearthPwn

A HearthPwn-on június 28-ától már nem lehet új tartalmat létrehozni és új hírek sem lesznek többé, de a régi tartalmak továbbra is megtekinthetőek lesznek.

6 évvel az indulása után megszűnik a legnagyobb angol nyelvű Hearthstone oldal, a HearthPwn (tavaly egy másik nagy angol nyelvű Hearthstone oldal, a HearthHead szűnt meg).

Viszont a HearthPwn szerkesztői létrehoztak egy új weboldalt, amelynek elérhetősége: outof.cards. Ezen az oldalon fognak a jövőben angolul írni a Hearthsthone hírekről. Az új oldal neve egyáltalán nem utal a Hearthstone-ra, ami nem is véletlen, hiszen a jövőben Magic híreket is fognak írni az outof.cards-on, de akár más kártyajátékok hírei is elképzelhetőek az új oldalon.

Ne feledjétek, hogy itt a Hearthstone Hungary-n a hírek megtekintésén kívül nagyon sok mindent csinálhattok. Készíthettek paklikat (importálhattok/exportálhattok is), megadhatjátok a gyűjteményeteket (láthatjátok a pakliknál a hiányzó lapjaitokat), készíthettek aréna paklikat, feltölthettek képeket a legjobb pillanatokhoz, oszthattok meg mini-híreket, teljesen személyre szabhatjátok az oldalt, tölthettek fel aréna futamokat, követhettek felhasználókat, mások gyűjteményeit is megtekinthetitek, hozhattok létre új fórumokat, megtekinthettek (és értékelhettek) több ezer kártyát magyar leírással és sok-sok más - kész őrültség lenne itt mindent felsorolni.

Sajnos azt én sem ígérhetem, hogy a Hearthstone Hungary örökké működni fog, de egyelőre még itt van, és tud minden funkciót, amit a HearthPwn tudott.

Vissza a főoldalra!

hearthpwn

További híreink