HírekKártya nerfek és buffok csütörtö...

Kártya nerfek és buffok csütörtökön, illetve újabb apró fejlesztések várhatóak még idén

Borovi Bence | 2022.05.17 08:00
2138

Blackwater Behemoth

Még az idei évben további apró, de hasznos fejlesztésekkel fog bővülni a Hearthstone, erről Celestalon osztott meg információkat a Twitteren.

Május 19-én, csütörtökön Battlegrounds és Standard kártyák is meg fognak változni! Nerfekre és buffokra is számítani kell. @PlayHearthstone


A Hearthstone csapatnak az idei évben nem az új játékmódok készítése a prioritás, hanem a meglévők folyamatos fejlesztése és javítása, illetve olyan apróságok hozzáadása, amik még élvezetesebbé teszik a játékot.

A 23.2-es frissítés volt az első ilyen, amikor három apró újdonságot is bevezettek (lapok Golden változatra fejlesztése, több kedvenc hátlap kiválasztása és pakli kódok megosztása a chat-en).

Az idei évben a következő újításokra még biztosan számíthatunk:

  • Pakli készítése több, mint 30 lappal. A pakli ugyan érvénytelen lesz, amíg nem csökkented le a lapok számát 30-ra, de míg összeállítod a lapokat, addig hozzáadhatsz majd többet is, mint 30 és utána már könnyebben átláthatod, hogy miket szeretnél kivenni a pakliból ahhoz, hogy az 30 lapos legyen.
  • Több véletlenszerű hátlap kiválasztása: Hasonlóan a több kedvenc hátlap kiválasztásához itt több hős portrét választhatsz majd ki, amelyek közül véletlenszerűen fog választani a játék.
  • Battlegrounds Party-k létrehozása után a játék automatikusan fel fogja ajánlani, hogy hívj meg barátokat.

Forrás: Celestalon

Vissza a főoldalra!

kártya nerf funkció celestalon

További híreink