HírekMa csináljátok meg az összes kül...

Ma csináljátok meg az összes küldetéseteket

| 1688

Hearthstone Holló esemény kártyacsomagok

Ma van a kártyacsomag esemény utolsó napja! 23:59-ig teljesítsétek az összes küldetéseteket, hogy kapjatok még értük kártyacsomagokat.

Április 9-én este 23:59-kor* véget ér a kártyacsomag esemény. Ezért érdemes ma, vagyis hétfőn az összes Hearthstone-os küldetéseteket megcsinálni, hiszen most még kaptok értük kártyacsomagot is, de kedden már nem.

  • Összesen 4 Witchwood kártyacsomagot lehetett szerezni az esemény során és azok az esemény során teljesített 2., 5., 7. és 8. küldetésért járnak (valószínűleg a Blizzard azért tette őket ennyire az elejére, hogy akik nem játszanak minden nap, azok is megszerezhessék a Witchwood kártyacsomagokat).

Az összes információt itt gyűjtöttük a kártyacsomag eseményről: Kártyacsomag esemény: Milyen kártyacsomag jár a küldetések teljesítéséért? (frissítve: április 9.)

Ezen a héten nagyon sok minden történik a Hearthstone-ban, ezeket összegyűjtöttük ebben a cikkben: Mi várható az április 9-ei héten a Hearthstone-ban?

* Az európai régióban közép-európai idő szerint 23:59-kor ér véget az esemény. Aki viszont az amerikai szerveren is játszik, annak PDT időzóna szerint 23:59-kor ér véget, ami Magyarországon kedd reggel 08:59 (hiszen 9 óra az időeltolódás).

Vissza a főoldalra!

witchwood kártyacsomag esemény

További híreink