HírekMa megjelenik a Galakrond's Awak...

Ma megjelenik a Galakrond's Awakening kaland mód első szárnya

Borovi Bence | 2020.01.21 11:00
2083

Galakrond Awakening első szárny megjelenés

Még a kaland mód kártyáit sem ismerjük, de ma este 19:00-kor meg fog jelenni a 16.2-es patch, amivel elérhetővé válik a Galakrond's Awakening kaland első szárnya.

Utolsó esély előrendelni: Az egész kaland előrendelhető 19,99 EUR-ért! Ha előrendelsz, egy Golden Classic kártyacsomagot is kapsz! Ez most tényleg nagyon kedvező ár!

Ez már csak azért is nagyon kedvező, mert 20 EUR-ért mindössze 15 kártyacsomagot lehet egyébként vásárolni, viszont Goldból 2800-ba kerül a teljes kaland mód, amiből ugyebár 28 kártyacsomagot vásárolhatnánk.

ELŐRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!

Mi érkezik január 21-én 19:00-kor?

  • Első szárny 11 új kártyával (két fejezet - egy a gonoszokkal, egy a felfedezőkkel; fejezetenként három ellenség, tehát összesen hat)
    • Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz ez a 11 kártya! Még sosem fordult elő olyan, hogy egy kaland, vagy kiegészítő előtt ne ismertük volna a kártyákat.
  • Az első szárny első fejezete (gonoszok) ingyenes! (ez 4 kártyát tartalmaz)
  • Viszont a második fejezetért már fizetni kell 700 Goldot, vagy 6,99 EUR-t. (ez 4+3, vagyis 7 kártyát tartalmaz - azért jár +3 kártya, mert ugyanannyit fizetünk, mint a későbbi szárnyaknál a teljes szárnyra)

Az új kaland módról minden információt az összefoglaló cikkünkbe gyűjtünk, amit az alábbi képre kattintva is elérhettek:

Galakrond Awakening összefoglaló cikk

Vissza a főoldalra!

galakrond kaland

További híreink