HírekMarch of the Lich King miniszett...

March of the Lich King miniszett - az első képek

Borovi Bence | 2023.02.08 21:00
1052

Silvermoon teaser Hearthstone

Várhatóan holnap - február 9-én - bemutatásra kerül a legújabb miniszett, de már tölti fel a képeket a Hearthstone csapat a Twitterre. Hova utazunk a miniszettben?

 

Többen Naxxramas 2.0-ra tippelnek, de ez legfeljebb részben lehet igaz, a téma ennek ellenére biztosan az Undeadekről, illetve a Scourge-ról fog szólni, már csak azért is, mert a March of the Lich King miniszettről van szó.

Ne feledjétek, hogy ezek a lapok (38 darab - 3-mal több a szokásosnál, hiszen már eggyel több kaszt van, megérkezett a Death Knight) hozzáadódnak a March of the Lich King lapjaihoz, tehát benne lesznek a Lich King kártyacsomagokban is, illetve lehet őket kraftolni is.

Nézzük csak meg ezeket a képeket:

Teaser 1 Teaser 2 Teaser 3

  1. Silvermoon városa látható a képen, a háttérben valószínűleg a Sunwell. A város egy részét valami nagy árnyék borítja, ami egy lebegő Nekropolisz lesz (ez a 3. képről derül ki), egy ilyen nekropolisz többek között Naxxramas is, vagy például az Acherus.
    • A Blizzard a kép mellé azt írta: "It's a bird..."
  2. Silvermoon egyik bejárata látható, amint a Scourge közelít.
    • A Blizzard a kép mellé azt írta: "It's a plane..."
  3. Ez a kép Silvermoon városában van (felismerhető a jellegzetes high elf építészetről és az örök sárga fákról) - fent pedig az említett lebegő nekropolisz.
    • A Blizzard a kép mellé azt írta: "It's...it's... "

Talán azt a történetet ismerhetjük meg, amikor Arthas lerohanta a high elfeket, többek között Sylvanas Windrunnerrel is itt végzett.

Forrás: @PlayHearthstone

lichking miniszett teaser

További híreink